MONSTRUM IZ JAGODINE ZLOSTAVLJAO I OCA: Bio na poternici i pre nego što je na smrt pretukao suprugu!

- Kojić je obavešten pismeno da se 24. novembra prošle godine javi u zatvor u Ćupriji kako bi odležao 20 dana, koje je zamenio novčanom kaznom. Kako se nije pojavio tog dana, sud je 3. marta ove godine raspisao poternicu za njim. Dok se čekalo njegovo privođenje, on je ubio ženu - objašnjava izvor iz istrage

  • 11

Mesec dana pre nego što je Stevan Kojić (29) na smrt pretukao suprugu Žaklinu (22) sud u Jagodini je za njim raspisao poternicu. Kojić je već bio osuđivan zbog nasilja u porodici, a kako Alo saznaje, njega je pre tri godine policiji u Jagodini prijavio otac Stanimir jer ga je tukao i zlostavljao mesecima.

DECA BILA UMAZANA MAJČINOM KRVLJU: Novi jezivi detalji monstruoznog zločina u Jagodini!

Osuđen je uslovno na šest meseci i novčanu kaznu od 20.000 dinara, ali je sudiji rekao da će radije da robija nego da plati. S obzirom da se u novembru prošle godine nije javio u zatvor u Ćupriji kako bi odležao kaznu, početkom marta ove godine raspisana je poternica za njim.

RUKE MU BILE PLAVE KOLIKO JE TUKAO: Jezivi detalji monstruoznog zločina u Jagodini!

Foto: Facebook/Žaklina Stevan Kojić Foto: Facebook/Žaklina Stevan Kojić

- Kojić je obavešten pismeno da se 24. novembra prošle godine javi u zatvor u Ćupriji kako bi odležao 20 dana, koje je zamenio novčanom kaznom. Kako se nije pojavio tog dana, sud je 3. marta ove godine raspisao poternicu za njim. Dok se čekalo njegovo privođenje, on je ubio ženu - objašnjava sagovornik Alo blizak istrazi.

UDARAO SAM JE U GLAVU DOK NIJE KLONULA: Jezivo priznanje muža koji je smrskao glavu svoje supruge!

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neca

    8. april 2015 | 08:21

    Toliko o tome koliko nasa murija hvata narod sa poternice!! Covek koji toliko dugo slobodno se setao jagodiom a da ga panduri ne hvataju..pozdrav za "plavu armiju"

  • Milan-Indjija

    8. april 2015 | 07:09

    Srpski sudovi i pravosudje uopste, su jedna od najvecih "rak rana" u Srbiji. Kada bi se uzela statistika koliko je zrtava bilo, a koje su direktno povezane sa neadekvatnim presudama, oslobadjajucim presudama ili od posledica neazurnosti, dosli bi do sokantnih podataka. Neko bi trebao za ove zrtve krivicno da odgovara. Riba smrdi od glave. Ako je malo zatvora u Srbiji, zidajte ih, ali ne dopustajte vise da nevini stradaju od manijaka, ili da moraju da se kriju, dok monstrumi setaju i dalje slobodno.

  • Ha ha ha

    8. april 2015 | 06:54

    U Novembru se nije javio na služenje kazne a u MARTU raspisana poternica , on ubio u APRILU , smešna država , pravosuđe , ma, sve....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA