'DE SI POŠAO, CIPRASE? Pogledajte kako mu je Putin pokazao gde ko sedi (VIDEO)

Naime, prilikom zauzimanja svojih pozicija, za potpisivanje dokumenata, grčki premijer je krenuo da sedne u fotelju namenjenu Vladimiru, ali je on reagovao i pokazao mu gde je njegovo mesto

  • 3

Sastanak između Putina i Ciprasa je prošao u prijateljskoj atmosferi i najboljem redu, ali se u jednom kadru videla dominacija ruskog predsednika, kao iskusnijeg i bitnijeg.

 

Naime, prilikom zauzimanja svojih pozicija, za potpisivanje dokumenata, grčki premijer je krenuo da sedne u fotelju namenjenu Vladimiru, ali je on reagovao i pokazao mu gde je njegovo mesto!

 

Ruski predsednik Vladimir Putin se danas sastao sa grčkim premijerom Aleksisom Ciprasom u Moskvi, a tom prilikom su razgovarali o tome da bi Rusija mogla da ukine embargo na uvoz hrane iz Grčke, koji važi za proizvode iz Evropske unije.

 

Cipras je naveo da je cilj njegove posete pokušaj da se zajednički započnu novi odnosi na dobrobit naroda i stabilnosti i bezbednosti u širem regionu.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA