MALOLETNI MANIJAK od samo 15 GODINA spopadao žene po haustorima!

Ovaj tinejdž-napasnik pratio je svoje žrtve do zgrada u kojima stanuju. Nakon što bi ušle u ulaz i krenule stepenicama, on bi im prilazio i hvatao za zadnjice, a jednu od napadnutih žena pokušao je i da siluje

  • 4

Posle intenzivne istrage tima jednog od glavnih bečkih policijskih inspektora, Kristijana Heša (Christian Hösch), u Beču je u sredu uhapšen muškarac osumnjičen da je napao više žena u bečkom Otakringu (Ottakring, 16. gradska opština).

Pokrajinska policijska uprava je juče saopštila da se radi o petnaestogodišnjem dečaku. Ovaj tinejdž-napasnik pratio je svoje žrtve do zgrada u kojima stanuju. Nakon što bi ušle u ulaz i krenule stepenicama, on bi im prilazio i hvatao za zadnjice, a jednu od napadnutih žena pokušao je i da siluje.

Foto-ilustracija: Profimedia/BSIP Foto-ilustracija: Profimedia/BSIP

Srećom sve napadnute žene uspele su da se odbrane od napasnika i nateraju ga u beg. Jedna od njih je u pokušaju da se oslobodi napadača pala niz stepenice i zadobila lakše povrede. Policija sumnja da je ovaj osumnjičeni petnaestogodišnjak izvršio još neke napade na žene.

Na prvom saslušanju on je delom priznao dela zbog kojih je uhapšen. Sada se nalazi u istražnom zatvoru u bečkom Jozefštatu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    19. april 2015 | 22:59

    Decko postoje javne kuce i za muske. A i porno industija. Iskoristi svoju bolest i pomozi sebi , i jos ces se obogaditi....

  • jjjjjj

    19. april 2015 | 18:57

    U Istraznom zatvoru? Kod nas bi ga 'ladno pustili bez nadzora i cekali da napuni 18 da bi mu onda mozda nesto mogli...a on bi dotle tonuo sve dublje u svoje mracnjastvo i imao sve veci broj zrtava za koje nikoga nije briga.

  • Dimče

    20. april 2015 | 06:46

    bravo srbine...tako se to radi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA