EVO ŠTA ZNAČI TATATATIRA! Kad Branko Kockica ovo kaže deci, on u stvari misli... (VIDEO)

Prema rečima samog Branka Milićevića tajnu mističnog pozdrava nikada nije hteo da otkrije, jer je "nameravao da organizuje javno pogađanje kroz nagradnu igru", a onda...

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Šime Skelin

    17. septembar 2022 | 19:49

    Asocira me na vrijeme straha,tuge i panike koje sam vidio u očevim očima kad bih pitao gdje je grob dida Šime i zašto ne idemo odnijeti cvijeće kao baki. Vrijeme kada bih bio pozivan u zbornicu na ispitivanje i određivanje kazne jer za Božić nisam bio u školi, a jadni roditelji kod direktora, a otac čak i na miliciju dva puta iako su me molili da idem u školu. Vrijeme kad bi roditelji užasnuti ulazili u moju sobu ugasiti gramofon jer su svirale ploče Vice Vukova koje sam otkrio skrivene u potkrovlju i koje govore o običnim dalmatinskim temama niti trunke prikrivenog domoljublja, tipična dalmatinska glazba koju ne preferiram,manje kičasta. Sjećam se milicijskih pendreka nakon ponoćke i pjevanja starim šibenskim ulicama. Sjećam se lova na mene zbog hrvatske zastave 'bez socijalističkih obilježja' na Poljudu. Sjećam se šaputanja strica i oca o njihovom nestalom ocu,civilu,starcu već tada,o nestaloj braći, hrvatskim vojnicima i jugoslavenskom vojnika,sjećam se šaputanja drugog strica o marševima i likvidacijama zarobljenika kroz Austriju,Sloveniju,Hrvatsku,Bačku,Banat,Srbiju do rumunjske grani,a onda 3 godine logora pa 3 godine služenja JNA. Sjećam se likvidacija vlastitih građana po inozemstvu i to sve do 1990e,zatvaranja i mučenja maloljetnika i to 1987! Dobroslav Paraga na Golom otoku,skrivan od obitelji, kongres je urgirao vladi SFRJ,prisilnim liječenjem psihoaktivnim kemikalijama intravenozno. Sjećam se. Sjećanje je razlog uzimanja strojnice.Neću zaboraviti da se ne ponovi!

  • Boris Petrovic

    31. jul 2020 | 21:33

    Moja devojka ne zna sta znaci tatatatiraaa... Sta da pricamo mi vise.

  • Dete u dusi

    22. april 2015 | 10:05

    Meni ova rac zvuci kao vojnicka truba za pokret...i uvek sam je tako dozivljavao... Nesto kao juriiisss, idemo ili pokret!...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA