Kraljica silikona nije uhapšena, snimljena jutros u gradskom prevozu!

Zbog navodne otmice Tijana Đuričić je privedena na saslušanje, ali je ubrzo puštena na slobodu

  • 8

Tijana Đuričić i troje njenih prijatelja, prema navodima pojedinih medija, uhapšeni su u utorak zbog otmice izvesne Jelene M. Međutim, kako saznajemo, prsata starleta je pre dva dana samo privedena na saslušanje, nakon čega je puštena. Štaviše, jedan od urednika portala Telegraf rano jutros video je u gradskom prevozu!

Ona su sumnjiči da je 5. marta brutalno pretukla i otela Jelenu M. i tom prilikom uz pomoć njene sestre Tanje M., Gorana B. i Ljubiše P. otela 50 evra, 3.500 dinara, dva mobilna telefona i lančić.

Podsetimo, "Kraljica silikona" je ranije medijima pričala da je sukob s Jelenom M. lična stvar i da sa njom odavno nije u dobrim odnosima.

- Nisam joj ja ništa uradila, nisam ja kriva. Znam samo da mi je hakovala profil na Fejsbuku i da nismo u dobrim odnosima. Znam da je povređena, ali ako tvrdi da sam to ja uradila, neka bude da jesam - rekla je ona tada.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cimanje

    23. april 2015 | 14:42

    Kakva je to kraljica kad se vozi gradskim prevozom? Kraljica trotoara?

  • dragi

    23. april 2015 | 16:01

    Pa bilo je i za predpostaviti da ce karakondzula opet ispasti nevina Boze me sacuvaj ruznije stvorenje video nisam prostitutka,lazljivica,siledzija,lopuza i nije u zatvoru eee Srbijo jadna li si ko je sve na slobodi!

  • Apostol

    23. april 2015 | 14:40

    Boze sacuvaj i sakloni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA