LJUBOMORNA JE JER SAM LEPA I IMAM MNOGO PARA: Evo kako se kraljica silikona brani na sudu

Tijana Đuričić je navodno Jeleni M. pljuvala u lice, stavljala joj nož pod grlo i šišala je makazama. Jedan od momaka pretio je čak da će joj staviti užarenu metlu među noge, kaže izvor iz istrage

  • 34

Tijana Đuričić (25), poznata i kao "kraljica silikona", u utorak uveče uhapšena je zbog sumnje da je 5. marta otela i brutalno mučila poznanicu Jelenu M. Juče na saslušanju izjavila je da je žrtva Jelena M. ljubomorna na nju.

 

Starleta poriče da je žrtvu namamila u stan i pretila joj ubistvom. Tvrdi da je zapravo ona žrtva.

 

Više tužilaštvo tražilo je da se Tijani odredi pritvor, ali Viši sud se sa tim nije složio.

 

- Protiv njih je pokrenuta istraga i u daljem toku postupka biće saslušana oteta devojka. Starleta je od momenta otkad su joj stavljene lisice na ruke, plakala i preklinjala da je puste. Žalila se da joj nije dobro i da ništa loše nije uradila Jeleni, već da je devojka ljubomorna na nju - kaže izvor beogradskih medija.

 

Foto: Facebook/Tijana Đuričić

Foto: Facebook/Tijana Đuričić

 

Priču su potvrdili i prijatelji "kraljice silikona".

 

- Sve je izmislila da bi napakostila Tijani, ljubomorna je na nju jer ima mnogo para. To se nikad nije dogodilo - navodno je rekao jedan od osumjičenih tvrdeći da je Jelena sve to osmislila s rođenom sestrom Tanjom, kažu starletini prijatelji.

 

Podsećanja radi, Đurićevoj se na teret stavlja da je pozvala prijateljicu da dođe u njen stan, međutim, čim je ušla s leđa je napala dvojicu osumnjičenih. Udarili su je u glavu, vezali kanapom, a preko usta stavila lepljivu traku.

 

- Maltretirali su je jer je "kraljica slikona" umišljala da joj Tijana hakuje profil na Fejsbuku. Tijana joj je pljuvala u lice, stavljala nož pod grlo i šišala makazama. Jedan od momaka pretio je čak da će joj staviti užarenu metlu među noge - priča izvor blizak beogradskim medijima.

 

Devojci su na kraju uzeli 50 evra, 3.500 dinara, zlatni lančić i dva mobilna telefona.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roki

    24. april 2015 | 10:44

    Da li ti imas ogledalo?!

  • Lav

    24. april 2015 | 10:43

    Ovu drma neko iz tužilaštva zato je na slobodi.

  • Niški

    24. april 2015 | 10:44

    Setio sam se na šta me podseća silikonka. Ženin deda je čuvao plovke, ali su one imale prirodan kljun na glavi, a u glavi je izgleda isto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA