POGODILA JE PREDSEDNIKA U GLAVU: Evo šta joj se onda dogodilo! (VIDEO)

Pedesetdvogodišnji predsednik je vozio autobus kroz masu u centralnom delu Aragva prošlog vikenda kada plod bačen na njega. Međutim, on je posle toga uradio nešto neočekivano

  • 0

Jedna žena je udarila predsednika Nikolasa Madura u glavu mangom. Pedesetdvogodišnji predsednik Venecuele je vozio autobus kroz masu u centralnom delu Aragve prošlog vikenda kada je plod bačen na njega.

Međutim, Marleni Olivo, žena koja je gađala predsednika ima problem sa kućom. Policajci su je nazvali. Bila je prestravljena. Predsednik joj je rekao da za nju ima apartman i obećao joj je da će jesti mango.

Ovom predsednikovom gestu  javnost se i divila i podsmevala, a nastalo je i mnogo viceva na ovaj račun.

- Ako za mango oni daju stanove, onda znate šta da radite, bacite ananas -  našalio se Dolar Danas, sajt koji kritički gleda na Madura.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

U želji da oduševljava mnoge siromašne pristalice, ali i da iritira kritičare, Maduro poput Čaveza  često lično daje domove, uređaje ili penzije ljudima sa niskim prihodima.

Maduru je popularnost opala od kada je stupio na dužnost.

Istraživanja su pokazala da oko 45, 8 odsto ljudi planira da glasa za opozicione kandidate na parlamentarnim izborima, dok samo 25 odsto podržava vladajuće socijaliste. 

- Mango era dolazi, hajde da bacate na Madura i dobićete stan - našalio se jedan korisnik Tvitera.

(Telegraf.rs / Izvor: theguardian.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA