ŠTEDITE UZ NAJBOLJE USLOVE: Ovo je štednja sa kamatom koja sigurno raste!

Sberbank Srbija nudi najduži period oročenja za ovaj vid štednje, od čak 60 meseci!

  • 0

Sberbank Srbija je kreirala stepenastu štednju, model štednje idealan za prave štediše. U pitanju je fleksibilan proizvod prilagođen klijentima koji žele da im je kamata uvek dostupna, ali i da budu sigurni da će im kamata rasti bez obzira na tržišne trendove.

Stepenasta štednja predstavlja oročenu štednju u evrima ili dinarima kod koje se kamatna stopa povećava iz perioda u period. Tako verni klijenti bivaju nagrađeni povećanjem kamatne stope za svaki završeni period oročenja. Bez obzira na tržišne uslove i kretanja, kamata na stepenastu štednju raste nakon svakog završenog perioda oročenja.

Sberbank Srbija nudi najduži period oročenja za ovaj vid štednje, od čak 60 meseci.

Foto: Wikipedia/Липунов Геннадий Foto: Wikipedia/Липунов Геннадий

“Klijent dobija pripis kamate na svoj tekuči račun po isteku svakog perioda oročenja, dok se glavnica štednje ponovo oročava za sledeći period i to po višoj kamatnoj stopi. Ovo praktično znači da klijent unapred kupuje cenu, odnosno ugovara sve buduće kamatne stope za naredne periode. Ukoliko klijent prekine oročenje, to ne uzrokuje gubitak već pripisanih kamata“, objašnjava Mirjana Đorđević, direktorka Odeljenja za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija

Sberbank je banka sa tradicijom dužom od 170 godina. Naziv Sberbank u prevodu na srpski jezik znači „štedna banka“ i štednja predstavlja važan aspekt našeg poslovanja, a poverenje više od 100 miliona klijenata širom sveta govori samo za sebe.

Kliknite OVDE i saznajte više o stepenastoj štednji!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA