MUKA DUGA POLA METRA: Hteo je da bude košarkaš, a sada mora na tešku operaciju! (FOTO)

Ovaj mladić ima problem abnormalne veličine stopala. Doktori su predlagali amputaciju noge, sada mu sledi operacija kojom će pokušati da mu smanje veličinu stopala na normalnu

  • 4

Lui Huicang je otišao na operaciju zbog abnormalne veličine stopala. Ovaj dvadesetjednogodišnjak iz Kine imao je predimenzionirano desno stopalo, čiji rast nije mogao da se zaustavi.

Crv od jednog metra mi je živeo u stopalu! (VIDEO)

Problem mu je srušio jedan od najvećih snova, a to je da bude proslavljeni košarkaš. Veličina njegovog stopala sada je 43 centimetra i ne prestaje da se povećava.

Njegovi roditelji očajno su pokušali su još dok je bio dete da zaustave ubrzan rast stopala. Doktori su predlagali da mu amputiraju nogu, ali oni su se tome protivili.

Foto: Profimedia/Zuma Press - News Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Kompjuterski sistem je sada toliko napredovao da će pokušaj smanjenja veličine Luijevog stopala biti jedna od tri operacije koje su ikada realizovane u ovoj oblasti.

Nadamo se da će biti uspešna i da će ovaj mladić imati koliko-toliko normalnu veličinu stopala.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale grobar

    28. april 2015 | 23:25

    Mislim da je to dzinovski rast ekstremiteta, tj. Poremecaj krvnih sudova. Ja sam imao isto to kao mali. Brze mi rasla leva noga od desne i u to vreme nisu mogli nista drugo da urade, jer je bilo tada neizvodljivo. I 92 godine sa nepunih 3 godine su mi amputirali nogu skroz do kuka. Da bi

  • Huawei Y300

    29. april 2015 | 15:26

    Ovaj bolji nego tindza sunce ti bem! :D :3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA