Uhapšen još jedan muškarac povezan sa terorističkim napadom u Zvorniku!

Uhapšeni K.M. biće priveden u službene prostorije Regionalne kancelarije Sipe u Tuzli, gde će biti izvršena kriminalistička obrada. U toku je i saslušanje većeg broja osoba u svojstvu svedoka

  • 4

U okviru istrage o terorističkom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku, kada je jedan policajac poginuo, a dvojica ranjena, popodne je uhapšena još jedna osoba, čiji idientitet nije saopšten.

Uhapšena jedna osoba koja se dovodi u vezu sa napadom u Zvorniku!

Kako je saopštila Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA), pripadnici zajedničkog istražnog tima na području Kalesije pretresaju stambeni objekat i druge prostorije koje koristi uhapšen i K. M., dok je na području Dubnice pretresena prostorija mesdžida.

Pretres prostorija mesdžida (manji objekat za molitvu muslimana), kako je navedeno, izvršen je s ciljem pronalaženja i privremenog oduzimanja predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim delom terorizma i poslužiti kao dokaz u daljem postupku, navodi se u saopštenju.

ZVORNIK - BURE BARUTA: Zbog vehabija i Arkana, ovaj grad je potencijalna bomba na Balkanu! (VIDEO)

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Uhapšeni K.M. biće priveden u službene prostorije Regionalne kancelarije Sipe u Tuzli, gde će biti izvršena kriminalistička obrada, nakon čega će biti predat Tužilaštvu BiH na dalje postupanje. Kriminalistička obrada nad osobom sa inicijalima A.F.H, koje je jutros uhapšeno na području opštine Zvornik i privedena u službene prostorije Regionalne kancelarije Sipe u Tuzli, još traje.

PORODICA VEHABIJE U SUZAMA: Pitamo se ko li ga je na ovo nagovorio?! (FOTO)

U toku je i saslušanje većeg broja osoba u svojstvu svedoka. Pripadnici zajedničkog istražnog tima intenzivno nastavljaju aktivnosti s ciljem rasvetljavanja ovog događaja i dokumentovanja krivičnog dela.

Policajac Dragan Ðurić ubijen je sinoć u terorističkom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku, koji je izvršio Nerdin Ibrić (24) iz sela Sapna kod Zvornika. Tom prilikom ranjeni su policajci Željko Gajić i Stevo Milovanović. Ibrić, koji je tokom napada uzvikivao “Alahu ekber”, likvidiran je prilikom razmene vatre sa policijom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA