DON ŽUAN DŽIHADA: Lekar prvo spavao sa svim sestrama pa se onda pridružio Islamskoj državi (VIDEO)

Tarik Kamleh se nedavno pojavio na kanalu Islamske države kao pedijatar i pozvao doktore da mu se pridruže te da pomognu u izgradnji zdravstvenog sistema Islamske države

  • 1

Tarik Kamleh iz Australije je doktor koji je pre nekoliko godina dobio nagradu "Zlatni spekulum" jer je spavao sa najviše zaposlenih u bolnici u kojoj je radio. Danas radi kao lekar islamistima, a njegovo ime je Abu Jusuf.

SA SESTROM, BRATOM, OCEM I MAJKOM: Top 10 kraljevskih porodica ogrezlih u incest (FOTO)

Nedavno se pojavio na kanalu Islamske države u ime pedijatra i govorio o podsticanju doktora da im se pridruže u osnivanju zvanične organizacije za zdravstvo - Islamska država.

Nagradu koju je dobio dok je živeo u Australiji je bila šala, a tada je radio kao stažista. Patriša Montaro je predsednica udruženja lekara koja smatra da je ova nagrada neprikladna, ali da nije nikoga uvredila. Ipak, ona smatra da bi ova tradicija trebalo da se prekine. Navodno, Tarik je imao seks sa brojnim medicinskim sestrama, doktorkama i zaposlenim u bolnici u Adelaidu.

Ono što je bitnije, jeste da je protiv njega pokrenut krivični postupak, a mnogi lekari su osudili njegovu odluku da se pridruži džihadistima. Takođe, najverovatnije će mu biti oduzeta dozvola za rad.

Ukoliko se bude vratio u zemlju, može da bude osuđen na čak 25 godina zatvora.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA