Mladi bračni par iz Niša napravio najlepši video za svoju ćerkicu! (VIDEO)

Milica i Miljan su svake nedelje napravili po nekoliko fotografija koje su trebale da pokažu njihovo raspoloženje, ali i prirodne događaje vezane za trudnoću

  • 15

Mladi bračni par iz Niškog naselja Duvanište, Milica i Miljan Rajković, napravili su najlepši video klip koji ovih dana kruži društvenim mrežama.

 

STIGLA ANĐELIJA! U Svilajncu rođena prva beba začeta vantelesnom oplodnjom!

 

Ovaj par je došao na ideju da, dok očekuje rođenje prve bebe, napravi video klip koji će jednog dana pokazati svojoj ćerki.

 

Milica i Miljan su svake nedelje napravili po nekoliko fotografija koje su trebale da pokažu njihovo raspoloženje, ali i prirodne događaje vezane za trudnoću.

 

Objašnjavajući kako su došli na ideju da naprave video klip Miljan kaže da je na ideju došao gledajući klipove na Jutjubu.

 

 

- Naša ideja bila je da se svaka nedelja predstavi za sebe, odnosno da svaka nedelja nosi svoju priču. U jednoj nedelji moja supruga povraća, dok smo se druge nedelje pripremali za letovanje. Onda nas dve nedelje nije bilo, što se jasno vidi u klipu - priča mladi otac.

 

STIGLA ANĐELIJA! U Svilajncu rođena prva beba začeta vantelesnom oplodnjom!

 

Ovaj par kaže da ponekad nisu stizali da se fotografišu, ali da su imali plan koji su poštovali.

 

- Zadatak nam je bio da se fotografišemo svake subote. Dešavalo se da nekada nismo tu za vikend, pa i da nismo raspoložni. Međutim, dogovor je bio da snimak mora biti napravljen, pa smo se onda, nekada, smejali i na silu - navodi Miljan.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Iako su mogli da pišu dnevnik ili prave obične fotografije, baš za video snimak odlučili su se jer je Miljan, kako kaže, fanatik za fotografiju.

 

- Otud i ideja da se napravi jedan ovakav video klip sačinjen od velikog broja fotografija - kaže Miljan.

 

(Telegraf.rs / Pet plus)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA