RAZOČARANA U LJUBAV SKOČILA SA 148. SPRATA BURDŽ KALIFE: Ovo samoubistvo su hteli da zataškaju u Dubaiju!

Kompanija je dugo izbegavala da objavi informacije o tragediji, pa je njeno samoubistvo ostalo medijski nepropraćeno do dana današnjeg. Sve to je pokušala da zataška kompanija Emar, koja je vlasnik najviše zgrade na svetu

  • 7

Laura Vanesa Nunes (39) je izvršila samoubistvo u novembru prošle godine, skočivši sa 148. sprata najviše zgrade na svetu Burdž Kalifa u Dubaiju. Ona se odlučila na ovakav potez odlučila nakon što joj je propala ljubavna veza sa jednim bogatim biznismenom.

Stavili su kameru na orla i pustili ga sa najviše zgrade na svetu. Snimci koje ćete videti ostaviće vas bez daha! (VIDEO)

Kompanija je dugo izbegavala da objavi informacije o tragediji, pa je njeno samoubistvo ostalo medijski nepropraćeno do dana današnjeg. Sve to je pokušala da zataška kompanija Emar, koja je vlasnik najviše zgrade na svetu.

Leona Sajks, iz Južnoafričke Republike, otputovala je u Dubai kako bi dobila neke odgovore, zato što nije verovala da je njena ćerka tako lako mogla da izvrši samoubistvo sa tako velike turističke atrakcije, kakva je Burdž Kalifa, sa svim mogućim modernim bezbednosim karakteristikama. Zahtevala je od uprave hotela da joj pokažu snimke nadzorne kamere.

Na video snimku se vidi kako njena ćerka prilazi bezbedonosnom staklu platforme za razgledanje i gura svoju glavu kroz otvor koji je dizajniran da dozvoli turistima da naprave fotografije i pogledaju na kojoj se visini nalaze. Zatim trči na skroz drugi kraj platforme.

Foto: flickr/chusico Foto: flickr/chusico

- Verujem da je bila uplašena kada je pogledala dole. Ona je bila paničar i uplašena mlada žena - tvrdi njena majka i dodaje da se Laura zatim okrenula i vratila ponovo do stakla kako bi skočila - što je i uradila!

Pronađena je na terasi restorana koji se nalazi na trećem spratu ove zgrade, a pala je sa visine od 540 metara. Interesantno je da se ovo samoubistvo odigralo u nedelju i to u poslepodnevnim časovima kada je restoran na čijem krovu je pronađeno njeno telo bio krcat gostima.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Kompanija Emar je od tada samo tiho unapredila bezbedonosne barijere na platformi Burdž Kalife kroz koje je Nunesova uspela da se provuče. Izvori iz Dubaija tvrde da je to urađeno na zahtev policije.

Laurina majka veruje da je kompanija Emar morala da bude upoznata sa rizicima da neko može da pokuša samoubistvo, nakon što je jedan Indijac skočio u smrt sa 147. sprata ove zgrade pre četiri godine.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA