NA MORE SAMO ZA 9 EVRA: Nikad veći popusti u Železnicama Srbije!

Nemate automobil, avion vam je skup, a želite da idete na more? idealna prilika je da otputujete vozom, a cena karte je prava sitnica

  • 10

Budući da nas narednih dana očekuje jako toplo vreme, možete iskoristiti specijalnu ponudu Železnica Srbije i otputovati do Bara za samo 9, 90 evra.

Akcija se zove "Bar special" i obuhvata prevoz van sezone. Akcija traje do 31. maja, a biće opet aktuelna od 1. septembra, potvrđuje zamenik direktora Železnice Srbije Nebojša Avramović. 

Vozovi broj 432 i 433 biće u ponudi, a u njima će biti obezbeđeni i ležajevi, pa će tako cene karata biti sledeće:

- cena vozne karte i rezervacije sedišta iznosi 9,90 evra.

- cena vozne karte i rezervacije ležaja u šestokrevetnoj kabini iznosi 14,90 evra.

- cena vozne karte i rezervacije postelje u trokrevetnoj kabini iznosi 24,90 evra.

Foto: flickr/Imir Kamberi Foto: flickr/Imir Kamberi

Na navedene cene ne primenjuju se povlastice. Deca do šest godina prevoze se besplatno pod uslovom da se za njih ne zahteva zasebno mesto (sedište, postelja ili ležaj).

Vozne karte mogu se kupiti najranije na 2 meseca, a najkasnije na dan putovanja za putovanje u odlasku. Za povratno putovanje moguće je kupiti voznu kartu najkasnije do 5 dana pre datuma putovanja u povratku.

Vozna karta važi isključivo za voz i datum za koji je ispostavljena. Vozne karte kupljene po ponudi „Bar Specijal“ nije moguće vratiti, niti zameniti.

(I. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DOVLA

    19. maj 2015 | 16:23

    Ovo je extra. Krenes 31. maja za 10€ i taman stignes u sezoni provedes 10-15 dana i vratis se ponovo za 10€ i kuci si za Novu Godinu. Svaka cast. Kakavi strucni menadzeri Zeleznice Srbije ma 2016 sa ovom idejom ima da skupe za nove vozove i da promene celu infrastrukuru.

  • Анти Антифа

    19. maj 2015 | 15:48

    Нема везе што су возови стари,него је проблем прљавштина.Колико је крив овај народ који је прљав и некултуран толико су криве и железнице.Пример који гледам сваки дан:јасно стоји знак да је пушење забрањено а у простору између вагона и на средишњим вратима путници пуше заједно са кондуктдрима.Унутрашња врата широм отворена.Дим улази унутра,удишу га мала деца,бебе,непушачи и пар културних путника

  • `Ana

    19. maj 2015 | 16:05

    U Crnu Goru ne bih, ni da mi daju besplatno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA