KVAR NA VLADINOJ LETELICI: Avion sa makedonskim premijerom prinudno sleteo u Cirihu!

- Prema prvim informacijama, mogu da potvrdim da je na povratku iz Strazbura, uočen kvar na vladinom avionu u kojem su bili premijer Gruevski i njegovi saradnici, usled čega je avion bio prinuđen da sleti u Cirihu - naveo je predstavnik makedonske vlade Aleksandar Ðorđijev

  • 6

Avion makedonske vlade, koji je iz Strazbura prevozio za Skoplje delegaciju sa premijerom Nikolom Gruevskim na čelu, prinudno je sleteo na ciriški aerodrom i trenutno se nalazi na popravci u nemačkom gradu Nirnbergu.

Premijer Gruevski i svi ostali putnici u avionu su dobro, a ceo slučaj se istražuje, rekao je predstavnik vlade Aleksandar Ðorđijev za makedonsku agenciju MIA.

- Prema prvim informacijama, mogu da potvrdim da je na povratku iz Strazbura, uočen kvar na vladinom avionu u kojem su bili premijer Gruevski i njegovi saradnici, usled čega je avion bio prinuđen da sleti u Cirihu - rekao je on.

Prema njegovim rečima, taj avion je u upotrebi manje od osam godina.

Ðorđijev je rekao da je u jednom trenutku došlo do dekompresije, nakon čega je pilot odmah pokušao da smanji visinu i sleti na najbliži aerodrom, što je uobičajena procedura.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biber

    21. maj 2015 | 20:27

    Ovo ne mirise na dobro!

  • Duafe

    22. maj 2015 | 03:19

    Sprema evropa opet buru u bakan kao 90 tih god mi smo ovce lako nas je zavati nedaj boze da opet bude rata na balkanu nedajte si makedoniju da unište jer narod nije za to

  • Komsija

    22. maj 2015 | 08:00

    I oni piju kafu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA