Kiša pada po celoj Srbiji, u Sjenici najhladnije!

Kiša umerenog intenziteta trenutno pada na Zlatiboru, a slaba kiša pada u Kragujevcu, Požegi i Kraljevu, dok u Loznici i Smederevskoj Palanci pada rosulja, odnosno sipeća kiša

  • 1

U Srbiji je jutros najtoplije u Negotinu, gde je u sedam časova izmereno 20 stepeni, a najhladnije u Sjenici gde je temperatura 10 stepeni, dok u pojedinim mestima trenutno pada kiša.

Kiša umerenog intenziteta trenutno pada na Zlatiboru, a slaba kiša pada u Kragujevcu, Požegi i Kraljevu, dok u Loznici i Smederevskoj Palanci pada rosulja, odnosno sipeća kiša, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Velikom Gradištu je izmereno 18, Kruševcu, Ćupriji i Nišu 17, a u Banatskom Karlovcu, Kraljevu, Leskovcu, Zaječaru, Dimitrovgradu i Vranju 16 stepeni.

U Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Beogradu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Požegi i Kuršumliji izmereno je 15 stepeni.

Na Paliću, u Sremskoj Mitrovici i na Crnom Vrhu izmereno je 14, Somboru, Loznici, Valjevu i na Kopaoniku 13, a na Zlatiboru 12 stepeni.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    22. maj 2015 | 10:38

    Ma briga me za kisu nek pada,nego ova cevka mnogo dobra.BAS JE VRH.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA