STRAVIČNO UBISTVO: Žena izbola muža nožem i udarala ga po glavi i telu do smrti!

Meštani ovog mesta u BiH tvrde da je i pre tragedije dolazilo do sukoba i nasilja u ovoj porodici

  • 11

H. Avdić je uhapšena zbog sumnje da je ubila supruga Fahira Avdića (54) u njihovoj porodičnoj kući u okolini Maglaja u BiH. Ubistvo je počinjeno u sredu uveče.

Mladić je zaprosio, a ona ga ZAKLALA! Visina kazne koju je dobila će vas zaprepastiti!

Supruga je usmrtila svog muža sa više uboda nožem i udaraca po glavi i telu. Navodno, žena se sama predala policiji, a MUP Zeničko dobojskog kantona nije dao nikakve detalje ubistva, kao ni motive.

U porodici Avdića često je dolazilo do sukoba, pa čak i nasilja u porodici, kako tvrde meštani Moševca kod Maglaja. Oni su dodali i da je zbog toga često intervenisala policija.

- Ubijeni Fahir je voleo da popije čašicu više. Pretpostavljamo da su problemi supružnika sinoć kulminirali. Čula sam priču da su se oni opet posvađali i da ga je žena oborila na pod kuhinje i ubila ga - rekla je jedna žena koja je želela da ostane anonimna.

Iz kantonalnog Tužilaštva ZDK je saopšteno da je naređena istraga i obdukcija tela nastradalog, nakon čega će biti poznato više detalja.

(Telegraf.rs/ Izvor: glassrpske.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Žika Živac@

    22. maj 2015 | 10:57

    Stop nasilju nad muskarcima!

  • Ooop

    22. maj 2015 | 12:27

    Sta je trazio to je i dobio.stop nasilju nad zenama!!!

  • Sajo

    22. maj 2015 | 13:34

    Ma sto posto je on kriv. Kako zena da bude kriva, nema logike. Zene su divna stvorenja. Dje bi njima tako nesto palo na pamet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA