NEVINU DEVOJČICU SPREMAJU ZA BRAK U SEKS-LOGORU: Oduzimaju joj nevinost na najsuroviji način!

Aktivisti za zaštitu dece se trude da ovakve "obuke" iskorene, jer su prestroge i zbog njih ove nevine devojčice ispaštaju. Takođe, neki smatraju da su one premlade za brak

  • 5

Devojčice iz Mozambika i Zamibije kada napune osam godina šalju u seks-logor kako bi ih tamo pripremili za brak i naučili kako da budu dobre u seksu. Potrebno je samo da budu seksualno spremne, a to se utvrđuje nakon što dobiju prvu menstruaciju.

SRBI SU NAM SPASLI ŽIVOTE: Ispovesti američkih vojnika zbog kojih ćete biti ponosni! (FOTO)

Ukoliko su nevine, a najčešće jesu jer su previše mlade, u logoru im na najsuroviji način oduzimaju čednost i to ne sa muškarcem, već štapom. Nakon toga, one su spremne za obuku, a ukoliko se pokažu kao loše u seksu, one dobijaju adekvatnu kaznu. 

Aktivisti za zaštitu dece se trude da ovakve "obuke" iskorene, jer su prestroge i zbog njih ove nevine devojčice ispaštaju. Takođe, neki smatraju da su one premlade za brak, ali da je teško ovako nešto objasniti populaciji kojoj su ovakve stvari postale uobičajene.

Stučnjaci su objasnili da čak i neke majke prave velike greške u odgajanju svojih devojčica. One ih često primoravaju da spavaju sa muškarcima pre nego što dobiju menstruaciju, pa to može izazvati velike probleme.

Jedan od načina da se prevaziđu ovi problemi je da se devojčice zadrže u školama, kako bi ih obrazovali i pripremili za budući život. U prilog tome ide i početak izgradnje škola u selima, gde rade ženski nastavnici koji će im poslužiti kao uzor.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA