MONSTRUM SAHRANJEN UZ OPELO: Evo ko mu je sve došao na sahranu!

Dan posle svadbenog veselja na kom su se venčali njegov sin Vlastimir i Natalija Bajtai Rade Šefer ubio je hicima iz lovačke puške šestoro ljudi

  • 21
Selo Martonos, kod Kanjiže, Kanjiža, višestruko ubistvo, ubica, otac mladoženje Rade Sefer Foto: Facebook

Na Gradskom groblju u Senti danas je sahranjen Rade Šefer (55) iz Sente, koji je u nedelju 17. maja u Oromu i Martonošu ubio šest bliskih osoba. Opelo je održao pravoslavni sveštenik, a pored sinova Vlastimira i Aleksandra i majke Ilonke, sahrani je prisustvovalo pedesetak njegovih najbližih rođaka i prijatelja.

OVO TI JE POSLEDNJI DAN DA MI SE VRATIŠ: Poslednje reči monstruma pre pokolja

Jožef Šili iz Čoke, došao je da se oprosti od kolege sa posla.

- Kod restruktuiranja preduzeća, pre nekoliko godina, postao je višak i otišao je na tržište rada. Znam da nije voleo što mu supruga povremeno odlazi na rad u inostranstvo, ali nikada zbog toga nije pravio poseban problem, pa me je vest o masakru koji je priredio šokirala – kaže Šili.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Zbog narušenih porodičnih odnosa, dan posle svadbenog veselja, na kom su se venčali njegov sin Vlastimir i Natalija Bajtai, Rade Šefer ubio je hicima iz lovačke puške šestoro ljudi.

U nedelju ujutro , najpre je u Oromu usmrtio taštu i tasta Gizelu i Jenea Traćika, a potom u Martonošu prijatelje Šandora i Karolinu Bajtai, njihovu ćerku, a svoju snaju Nataliju i bivšu suprugu Rožu Šefer.

STEZAO SAM MU VRAT DOK NIJE IZDAHNUO: Dramatična ispovest čoveka koji je stao na put monstrumu Šeferu!

Stravičan pohod ubice zaustavio je, štiteći svoju suprugu, koju je Šefer ranio i maloletnog sina, gost na svadbi iz Francuske Emanuel Danžon, koji ga je usmrtio.

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    23. maj 2015 | 16:39

    Došao čovek iz Francuske i u tuđoj kući ubio ovog ubicu, sud ga pustio to je zaštita poridice. OK. Boško Bogevski u svojoj kući ubio čoveka da zaštiti svoju porodicu i sudi mu se za ubistvo. Kako je to moguće u jednoj državi?

  • Suza

    23. maj 2015 | 15:28

    Zar se ubicama drzi opelo? Da nije ubijen, jos bi bilo zrtava. Da sam svesteno lice nikada ne bih mogla to da uradim, a da sam mu dete, nikada ne bih mogla da mu oprostim , da mu odem na grob. Nikada mu dusa neimala mira.

  • Maculjak

    23. maj 2015 | 15:46

    Kako je sahranjen uz opijelo kad je ubica!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA