UBIJEN SRPSKI KIK BOKSER: Izrešetali ga u Trebinju!

Dvadesetčetvorogodišnji mladić koji je noćas ubijen u Trebinju je Marko Đerić, a za ubicom se još traga

  • 16

Dvadesetčetvorogodišnji mladić koji je noćas ubijen u Trebinju je Marko Đerić, a za ubicom se još traga, potvrdio je službenik za informisanje Okružnog tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović. Vukanović je novinarima rekao da je mladić ubijen sa više hitaca iz automatskog oružja i da je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Prema Vukanovićevim rečima, ubistvo se dogodilo noćas u 3.20 sati u Ulici Miloša Obilića 13, ispred zgrade u kojoj je nastradali živeo. On je dodao da je tužilac naredio obdukciju tela nastradalog. Na lice mesta je izašao dežurni okružni tužilac sa pripadnicima Centra javne bezbednosti (CJB) Trebinje. Uviđaj je obavljen i radi se na rasvetljavanju krivičnog dela ubistvo.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Prema nezvaničnim saznanjima, Marko Đerić, koji je radio u obezbeđenju jednog trebinjskog kafića, ubijen je u "sačekuši", kada se s posla vraćao kući. Nastradali mladić je bio kik bokser i postizao je zapažene rezultate na takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Vlasnik lokala u kojem je radio Đerić, komšije i prijatelji su u neverici, jer imaju samo reči hvale za ovog mladića, za koga kažu da je bio izuzetno dobar, miran i da nije bio konfliktna ličnost.

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bran

    24. maj 2015 | 14:03

    Na kraju su svi bili mirni i povuceni,neka je decku laka zemlja,nisam ga poznavao i moguce je da je bio ok momak samo od svih tzv sportista nekako se najcesce ubijaju bokseri i kik bokseri?Kako ne ubiju nekog sahistu ili vatetpolistu?Vole ljudi da su opasni pa to ti je,lecenje kompleksa u teretani,ringu i na vratima kluba,opasni momci opasno zive pa samim tim ne retko opasno i zavrse.

  • Dzeronimo

    24. maj 2015 | 14:24

    Zalosno za izgubljenim mladim životom,saučešće porodici.Zlo je vreme da kafići moraju da angažuju obezbedjenje da bi normalni gosti mogli da na miru uzivaju u izlasku.POČIVAJ U MIRU .

  • Boris

    24. maj 2015 | 13:01

    Mora da je nekoga dobro izboksovao... Ne poznajem momka, samo nagadjam. Zao mi je sto ovako mlad covek mora da umre, ali verujem da nije bas sto posto nevin...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA