POGINULE DVE ŽENE, DETE (7) SE BORI ZA ŽIVOT: Stravična saobraćajna nesreća na putu Niš-Svrljig! (FOTO)

Nesreća se dogodila danas oko 15 sati, a povređeno je još šest osoba, a nakon policijskog uviđaja biće poznato kako je tačno došlo do tragedije

  • 10

Teška saobraćajna nesreća se dogodila na putu Niš-Svrljig, kod mesta Malča, u kojoj je došlo do direktnog sudara dva automobila, u kojoj su poginule dve žene, a povređeno je šest osoba, među kojima i sedmogodišnje dete koje se bori za život.

Kako RTS javlja, među povređenima se nalaze i dva pretškolska deteta, ali je jedno lakše povređeno.

Saobraćajka se dogodila oko 15 sati, kada se automobil "mercedes" beogradskih registracija, koje je išlo prema Nišu sudarilo sa "fiatom puntom" zaječarskih tabli koje mu je dolazilo u susret.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prema prvim informacijama, nastradale osobe su bile putnici u "fiat puntu". Mlađa žena je poginula na licu mesta, dok je starija izgubila život u bolnici.

Kako nezvanično saznajemo, nesreću je izazvao vozač "fiata" prelaskom na levu stranu puta, ali će se uzrok nesreće znati tek nakon okončanja uviđaja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Vozilo "punto" je skoro potpuno uništen, dok je "mercedesu" stradao samo prednji deo.

Zbog policijskog uviđaja, saobraćaj je u prekidu više od tri sata.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Policija još uvek nije navela imena poginulih i povređenih, a oni su svi prebačeni u Urgentni centar u Nišu.

Meštani Malče su za RTS rekli da ovo nije prva saobraćajna nesreća na ovom delu puta, i da je krivina na kojoj se dogodila tragedija izuzetno opasna

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Г&Н

    24. maj 2015 | 19:01

    Ако се то десило на месту звано разбиглава,не чуди ме,јер на том месту се често дешавају овако трагичне несреће. Не знам само шта раде "стручњаци" за безбедност саобраћаја,па не регулишу некако то опасно место. Детету желим опоравак а породици саучешће.

  • Zoki95

    24. maj 2015 | 19:17

    Bio sam na mestu udesa. Bio je strašan prizor. Troje mrtvih u autu smrskanom a preziveli muškarac sav krvav udara u auto i viče. Meštani su ogorčani jer je hitna pomoć došla 45 minuta posle udesa!".

  • Z.M.

    24. maj 2015 | 22:55

    Kratko-jasno!!! Mozemo se moliti Bogu da sve prodje u redu°°°

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA