FILMSKA PLJAČKA U ZAGREBU: Laserima otvorili automat, ukrali 120.000 evra iz banke!

Zaposleni su za vreme krađe, koja se dogodila u noći između petka i subote, bili u obližnjem lokalu

  • 9

Za sada nepoznati razbojnici uspeli su da prevare kamere i laserima otvore automat Rajfajzen banke u Zagrebu, nakon čega su pobegli sa plenom - 900.000 kuna (oko 120.000 evra), piše danas "Večernji list".

Pretučen u Zagrebu jer je Dalmatinac, a majka prebijenog mladića pozvala huligane na ručak da im pokaže da su svi isti!

Prema informacijama zagrebačkog dnevnika, vidni ugao nadzornih kamera blokirali su vratima tokom provale i uspeli da se domognu novca iz bankomata.

Provala, koja je ličila na filmsku, odvijala se tokom noći između petka i subote, i to sve dok su se u obližnjem kasinu nalazili zaposleni.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЖAН KЛOД

    25. maj 2015 | 13:44

    bravo majstori!

  • &

    25. maj 2015 | 13:38

    Carski.Dvojca po 60k €,milina.

  • nezadovoljština

    25. maj 2015 | 14:07

    Razbojnici su, preobučeni u Snorkijevce, laserima obili bankomat i teleportovali se u dimnjak obližne toplane gde ih je čekala raketa za Merkur. Oni su, kako javlja HRT, putujući warpom 20, promenili ravni prostora i vremena tsko da je ova vest zabeležena u prošlosti - 1892. godine u Kumrovcu )HR), tako da je prevara otkrivena zahvaljujući slepom putniku rakete, izvesnom A. V. Tada je, zahvaljujući njegovoj Neophodnosti, procurela vest o pljčki u Zagrebu 2015. godine, računajući vreme od rođenja Hrista (koji nije ni postojao).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA