KOLINDINOM SAJTU SE SMEJE CEO SVET: Hrvatska predsednica predmet sprdnje zbog OVOGA

- Veb-stranica treba biti noćna mora. Mora biti puno GIF-ova, Java aplikacija, šarenih pozadina. Ako naletite na takvu stranicu, slobodno je prijavite - stoji u opisu kriterijuma za "veb stranice iz pakla"

  • 8

Portal Veb stranice iz pakla (Websites from Hell) na popis najgorih internetskih stranica na svetu dodao je i veb-stranicu hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović.

NOVO USTAŠKO DIVLJANJE: Kolinda aminovala veličanje ZLOČINACA na kojem je bilo 30.000 Hrvata!

Stranica kabineta Predsednice našla se tako u neslavnom društvu još hiljadu stranica koje su posetioci stranice ocenili "kao iz pakla".

- Veb-stranica treba biti noćna mora. Mora biti puno GIF-ova, Java aplikacija, šarenih pozadina. Ako naletite na takvu stranicu, slobodno je prijavite - stoji u opisu kriterijuma za " veb-stranice iz pakla".

Osim Kolindine, među najgorima našla se i još jedna hrvatska veb-stranica. Reč je o stranici Turističke zajednice Delnice. No, u međuvremenu je Turistička zajednica tog grada redizajnirala svoj veb pa će s popisa verovatno biti skinuta.

Foto: AP/Tanjug/Lana Slivar Dominic Foto: AP/Tanjug/Lana Slivar Dominic

Što se tiče stranice Ureda predsednika, ona je za vreme Iva Josipovića imale moderniji dizajn, ali su je vratili na staro inauguracijom Grabar Kitarović.

Inače, većina stranica na tom neslavnom popisu ima zastarjeli dizajn koji više priliči kraju 20. veka nego 2015. godini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    27. maj 2015 | 07:04

    Ako laže koza,ne laže rog!J Ona to to beše polaže nekakve prisegu za govornicom na kojoj je ustaški grb?/Šahovnica počinje belim poljem../

  • Pop

    27. maj 2015 | 18:49

    Oni su zaglavljeni u nekom davnom vremenu i prostoru, ali sto je najzalosnije oni to ne shvacaju.

  • Coa

    27. maj 2015 | 11:20

    Losa ustasica?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA