Voditelj ubio zeca u emisiji, a potom ga skuvao deci za večeru! (VIDEO)

Zgroženi slušaoci danske radio stanice Radio24syv pozvali su na bojkot nakon što je voditelj uživo u emisiji ubio zeca, a zatim ga skuvao deci za večeru

  • 13

Voditelj na danskoj radio stanici šokirao je celu zemlju kada je u ponedeljak tokom emisije ubio zeca, a zatim ga odneo kući i deci skuvao za večeru. 

NOVI HIT NA INTERNETU: Da li je ovaj zec zelen, žut ili zlatan? (FOTO)

Zgroženi slušaoci danske radio stanice Radio24syv pozvali su na bojkot nakon što je voditelj uživo u emisiji ubio zeca, a zatim ga skuvao deci za večeru.

Tvrdi da je na ovakav radikalan način dokazao "licemerje" oko jedenja mesa. Aktivistkinja koja je bila u studiju zajedno sa zvezdom jednog danskog rijalitija pokušala je da spasi zeca od smrti, no Juhl ju je ispratio iz studija.

Kasnije je na društevnoj mreži Fejsbuk objavila video u kojem je žestoko iskritikovala Juhlov postupak.

Juhl je pak izjavio kako ga je čuvar iz zoo-a naučio kako humano ubiti zeca jer svakog dana to čini kako bi nahranio zmije.

- Za to koristi železnu šipku. Ja je nisam imao pa sam iskoristio pumpu. Mnogi Danci su frustrirani zbog smrti zeca, a istovremeno su na stolu imali meso. Ne uzimaju u obzir da pre nego meso dođe do stola treba ubiti životinju. Zašto je onda pogrešno ubiti životinju i pojesti je? - pitao je Juhl.

(Telegraf.rs/ Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grofica

    28. maj 2015 | 01:07

    Protivnik sam nasilja i maltretiranja zivotinja,ali mi je muka od takozvanih dusebriznika koji se kao ,,zgrazavaju,,a ovamo krka se meso u svakom mogucem obliku

  • Moje?

    28. maj 2015 | 01:09

    Koliko su jadni ovi sto se cude a zderu mesiste svakog dana ...

  • Kosta

    28. maj 2015 | 06:46

    Bravo. Bocnuo si ih tamo gde ne treba. Lecemeri, imbecili koji dnevno pojedu svi zajedno milione krvnicki ubijenih zivotinja bez ikakve grize savesti, njemu nesto kao zameraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA