DŽIHADISTI ŽELE DA IMAJU SEKS KAO ZAPADNJACI: Evo zašto teroristi mrze zapadnu kulturu!

Džihadisti mrze Zapad jer ne mogu da se ponašaju kao zapadnjaci

  • 7

Džihadisti mrze Zapad zato što je opsednut seksom i zbog toga što obavlja takozvani "seksualni pritisak" na ostatak sveta, najnovija je teorija koju je izneo vodeći istoričar religije D. Mekuloč.

- Bes koji druge kulture osećaju prema zapadnoj je toliko veliki da je naprosto ispunjen ubilačkim besom, koji se stravično oseća u Boko Haramu, Islamskoj državi, i ostalim sličnim pokretima koji su buknuli u XX veku - rekao je on nedavno za "Times".

Konkretno, islam je religija besnih mladića koji su prestrašeni zbog toga šo se uloga žena strašno promenila u poslednjih pedeset godina, tačnije, njih njihova nova uloga užasava, rekao je on između ostalog.

Današnji stav Zapada prema seksu utemeljen je u seksualnoj revoluciji, oslanja se i na ekonomsko stanje, a ogleda se u sve slobodnijem govoru o seksu.

Foto: Profimedia/Free Foto: Profimedia/Free

Ovaj naučnik se osvrnuo i na opaske gradonačelnika Londona Borisa Džonsona, koji je nedavno prokomentarisao da "ako pogledate psihološki profil svakog džihadiste, uvidećete da su to likovi koji mnogo gledaju porniće. Oni se serijski bave onanisanjem".

Budući da je ova teorija daleko odjeknula, postavlja se pitanje da li bi ovako masovnih pokreta džihadista bilo u nekoj ekonomski razvijenoj zemlji i socijalno stabilnoj, te da li je stvarno novac osnova svega danas?

(Telegraf.rs / B.B)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladeta

    28. maj 2015 | 19:35

    Oni su slabi muskarci boje se zena savjet neka idu kod psiholga ako znaju sta je to

  • Sinisa

    28. maj 2015 | 19:34

    Sve te agresivne licnosti uglavnom imaju neki poremecaj seksualnosti.

  • Pera Kojot #1

    28. maj 2015 | 18:17

    Ovo nema veze sa vezom! Oni da hoce to da promene oni bi promenili, pogotovo sada u ovom ludilu koje se desava! Pogledajte samo Kosovo, imaju podrsku zapada I rade sta I'm je volja, kakve to ima veze sa sexsualnim slobodama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA