Opel udario petogodišnju devojčicu dok je pretrčavala ulicu!

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač putničkog motornog vozila marke "opel" prokupačkih registarskih tablica krećući se levom stranom kolovoza, oborio devojčicu koja je u tom trenutku pretrčavala ulicu

  • 3

Petogodišnja devojčica iz Prokuplja zadobila je teške telesne povrede u nesreći koja se dogodila u ulici Kraljevića Marka u ovom gradu, saopštila je policija.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač putničkog motornog vozila marke "opel" prokupačkih registarskih tablica krećući se levom stranom kolovoza, oborio devojčicu koja je u tom trenutku pretrčavala ulicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • buba

    30. maj 2015 | 23:07

    Deca samo gledaju to sto mi odrasli radimo pa nas oponasaju.Kada sam pre neki dan ostavila komentar da je kod nas opsta kultura u saobracaju na 0 svi su me ispljuvali.Daj Boze da se dete oporavi i da ne budu posledice ali ljudi moji nikako ne pretrcavati ulicu, na pesackom cekati dok vozac ne stane jer sta vredi ko ima prednost ako neko pogine.Posle je kasno i kome je i bitno ko je kriv .Moraju se uvesti drakonske kazne i za pesake jer sam vidjala majke sa decom kako pretrcavaju ulicu.U EU kojoj stremimo za tako nesto oduzimaju decu

  • mare

    30. maj 2015 | 23:44

    Ni jedan komentar! Da je pisalo da je mercedes udario bilo bi 10komentara odakle pare za mecku, jos 10 kako je to tatin sin i kako je bahat, ali posto je opel onda nista.

  • gagag

    31. maj 2015 | 22:29

    Dete od pet godinaaaaa,pretrcavalo ulicu...a gde su bili roditelji deteta?????? hellooooooooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA