TINEJDŽER TRI PUTA IZBO VRŠNJAKA U NIŠU: Očašio ga ramenom u prolazu, a onda je mladić izvadio NOŽ i pokušao da ga ubije!

Sumnja se da je sedamnaestogodišnjak u društvu sa U. S. i sa šesnaestogodišnjakom oko dva sata jutros u Nišu, tri puta nožem ubo u leđa dvadesetogodišnjeg mladića, koji je zadobio teške telesne povrede

  • 6

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su maloletnika (17) osumnjičenog za ubistvo u pokušaju, kao i šesnaestogodišnjeg mladića i U.S. (18) zbog učestvovanja u tuči.

Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je sedamnaestogodišnjak u društvu sa U. S. i sa šesnaestogodišnjakom oko dva sata jutros u Nišu, nakon kraće rasprave i tuče, tri puta nožem ubo u leđa dvadesetogodišnjeg mladića, koji je zadobio teške telesne povrede.

Takođe, sumnja se da je on još dvojici mladića nožem naneo po jednu ubodnu ranu nanevši im lake telesne povrede.

KRVAVI OBRAČUN U ŠKOLI U NIŠU: Učenik (17) izbo učenika (16)!

Osumnjičeni maloletnici biće sprovedeni višem javnom tužiocu za maloletnike u Nišu, a osumnjičenom U.S. određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

( Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • george

    30. maj 2015 | 18:31

    Niko nema nikakav komemntar, normalno!? Da su se boli,tukli,klali u Parovima pisli bi do Jula?! Još jedan brutalan pokuśaj ubistva a niko ne reaguje,ni gradske vlasti,niti tužilaštvo,roditelji,gradjani?? Kao da se radi o panjevima a ne o mladin životima?!

  • Liberalka

    30. maj 2015 | 21:53

    Sesnaestogodisnjak u 2 sata ujutro po ulici! Pa se posle cudimo kad se desavaju ovakve stvari!

  • MIROSLAVA

    30. maj 2015 | 23:18

    Imam tri sina.Neki mi kazu da nisam normalna sto od njih insistiram da znam gde su.Pri tom to su momci punoletni ali ako ja u njih imam poverenja u ponasanju nemam u druge iz okoline.Tu je moj strah kako ko je vaspitao svoje dete.Tu je poenta.Kad bi svi roditelji kontrolisali svoju decu na pravi nacin pricali sa njima razgovarali o temama koji ih intetesuju mnogo manje bi ovakvih slucajeva imali.Neprospavane noci su najmanji gubitak koliko dobijate kad ste sa svojom decom u njihovim pricama sasludajte ih ima poruka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA