NEĆU SE SMIRITI DOK TVOJE TELO NE BUDE U KOMADIMA: Ovaj status na Facebooku je izazvao haos!

Osumnjičeni je sudu rekao da je njegov uzor Eminem, a na svom Fejsbuk profilu pretio je smrću ženi koja ga je ostavila nakon sedam godina braka

  • 0

Entoni D. Elonis je osuđen jer je na Fejsbuku objavio nekoliko nasilnih poruka. Vrhovni sud u Vašingtonu doneo je ipak presudu u njegovu korist, smatrajući da je standard prema kojim je Elonis osuđen bio prenizak.

PRORADILA BALKANSKA KRV: Zaljubljeni Srbin nožem Austrijanki hteo da nametne brak!

Sud je istakao da može da ga osudi samo na osnovu toga kako razumna osoba doživljava njegovu komunikaciju. Istaknuto je i da njegove komentare razumna osoba ne bi doživela kao pretnje.

On je tvrdio da vlasti nisu imale pravo da ga progone s obzirom na to da nije imao nameru da komentarima zapreti bilo kome. Sudu je rekao da je njegov uzor Eminem, a na svom Fejsbuk profilu pretio je smrću ženi koja ga je ostavila nakon sedam godina braka.

- Postoji jedan način kako te voleti i hiljadu kako te ubiti. Neću imati mira, dok tvoje telo ne bude u komadima, u krvi - pisao je Elonis koji je izjavio kako nikada nije imao nameru da ubije bivšu suprugu, isto kao u pesmama rep pevača čiji su tekstovi često nasilni.

(Telegraf.rs/ Izvor: klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA