Predata kandidatura Tomislava Nikolića

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić očekuje da će lider koalicije "Pokrenimo Srbiju" najkasnije 20. maja postati predsednik Srbije

  • 0

Koalicija "Pokrenimo Srbiju" predala je Republičkoj izbornoj komisiji 20.000 potpisa građana koji podržavaju kandidaturu lidera te koalicije Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima 6. maja.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da koalicija "Pokrenimo Srbiju" očekuje pobedu Nikolića u prvom krugu i da će najkasnije 20. maja postati predsednik Srbije.

- S ponosnom predajemo kandidaturu Tomislava Nikolića za predsednika Srbije i uvereni smo da će pobediti i voditi Srbiju ne kao predsednik SNS-a i jednog dela građana, već svih njenih ljudi i da će voditi brigu o svima, bez obzira na političku pripadnost - rekao je Vučić.

Nikolić je, kako je Vučić ocenio, jedini čovek koji može da donese promene i pobedi bivšeg predsednika, i pozvao glasače koji žele promene da ne rasipaju glasove, već da poverenje daju Nikoliću.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA