SRBI POGINULI U EKSPLOZIJI U ŠVEDSKOJ?! Devojčica (4) i otac dignuti u vazduh po povratku s pecanja (VIDEO)

Švedski mediji ističu da je u kolima bio i 32-godišnji muškarac, poznat kao uticajna osoba u jednoj od kriminalnih grupa u Hisingenu

  • 6

Dejan Mandić (29) i njegova ćerka Luna (4), zajedno sa još dva prijatelja, poginuli su u petak u eksploziji automobila u centru Geteborga u Švedskoj, otkrivaju tamošnji mediji.

 

U eksploziji koja se dogodila na putu 155 u Torslandu, delu Geteborga, Dejan i njegovi prijatelji poginuli su na licu mesta, dok je devojčica preminula u bolnici.

 

AUTO ODLETEO U VAZDUH: Među teško povređenima i dete! (VIDEO)

 

Kako prenosi švedski portal Aftonbladet, devojčica i njen otac nastradali su u petak uveče kad su se vraćali s pecanja na koje su išli zajedno s prijateljima. Švedski mediji ističu da je u kolima bio i 32-godišnji muškarac, poznat kao uticajna osoba u jednoj od kriminalnih grupa u Hisingenu, koga povezuju sa sukobom bandi u tom gradu.

 

Šef istrage jedinice Zapadnog regiona Robert Karlson potvrdio je za švedske medije povezanost jedne poginule osobe s kriminalnom grupom.

 

Foto: Printscreen/You tube/RuptlyTV

Foto: Printscreen/You tube/RuptlyTV

 

- Ono što mogu da potvrdim jeste da je jedna od poginulih osoba povezana sa sukobima koji su se nedavno dogodili u Geteborgu - istakao je Karlson.

 

Policija istražuje da li je eksplozija koja se desila u petak bila namerna ili je u pitanju greška.

 

Prema rečima devojčicine tetke, ona je trebalo da napuni pet godina u avgustu.

 

- Morala sam da javim Dejanovim roditeljima da se vrate s odmora u inostranstvu i rekla sam im da je imao saobraćajnu nesreću, ali nisam smela ništa da kažem za Lunu - rekla je tetka, kako prenosi portal Aftonbladet.

 

Pored zasad neimenovanog 32-godišnjeg muškarca i Mandićevih, život je izgubila još jedna osoba koja još nije identifikovana.

 

 

Podsetimo, u martu ove godine u Geteborgu je stradao još jedan Srbin. U pitanju je Petar Petrović (20), koji je poginuo kad ga je upucao nepoznati napadač. Tada je poginula još jedna osoba, a desetak je ranjeno.

 

Pucnjava se dogodila u jednom restoranu i u pitanju su članovi kriminalnih grupa.

 

(Telegraf.rs / RT)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dziberl

    14. jun 2015 | 10:45

    Da svoje dete imas u autu sa kriminalcem, zalosno kako razmisljaju ljudi. Zao mi nevinog djeteta, saucesce majci jadnoj

  • milano

    14. jun 2015 | 10:23

    Dali je ovo potpis Crnogoraca bomba ispod auta ?

  • Švedo.

    14. jun 2015 | 16:07

    To nisu bili Srbi. Srbi su državljani Srbije koji govore srpski i idu u pravoslavnu crkvu. Ovi su govorili Švedski, neidu u pravoslavnu crkvu niti veruju u boga a još su i nemoralni i lopovi, uterivači straha i šljam. Prestanite da pišete o stoci kao o jadnim srbima. Pozdrav iz Geteborga. Šteta za klinku ali to je život.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA