PRIJAVITE SE NA ''MUSIC TEST'': Rok, pop i rep testiranje počinje!

Solo izvođači i bendovi dobijaju šansu da afirmišu svoju muziku! Na muzičko testiranje pozvani su rock, pop i rap autori, koji žele da popularizuju svoju muziku!

  • 0

Pripreme za drugu Music Test manifestaciju su u toku! Neafirmisani autori u tri žanra – rock, pop i rap imaju priliku da predstave svoju muziku na jednoj od sedam audicija.

Najbolji među njima obezbediće svoje mesto na sceni u finalnoj večeri, krajem 2015. godine, a tri najoriginalnija autora (po jedan u svakom žanru) dobijaju vredne nagrade: snimanje spota i albuma.

Organizatori Music Test manifestacije već rade na pripremi nastupa solo izvođača i bendova, a prva audicija održaće se 5. septembra 2015. godine u Domu Omladine, u Beogradu. Zainteresovani muzičari treba da se prijave što pre, a detaljne informacije mogu pronaći na zvaničnom sajtu manifestacije musictest.org ili putem Facebook strane.

Foto: Promo Music Test Foto: Promo Music Test

Music Test je muzička manifestacija posvećena afirmaciji talenata iz sveta rock-a, rap-a i pop-a, ali i davanju doprinosa razvoju umetničkog i kulturnog života Srbije.

Prvi put Music Test održao se 2014. godine, a ovogodišnji takmičarski muzički maraton počinje prijavom za audicije, koje se održavaju od septembra do novembra, a završava se velikom polufinalnom i finalnom večeri u decembru 2015. godine. Talenat i ljubav prema muzici su jedini kriterijumi koji se uzimaju u obzir prilikom izbora kandidata u dalji krug takmičenja.

Foto: Promo Music Test Foto: Promo Music Test

Music Test nastoji da takmičarima pruži zabavu, energiju, duženje i dobar provod, ali pre svega edukaciju i profesionalni razvoj uz pomoć i savete organizatora i stručnog žirija.

Foto: Promo Music Test Foto: Promo Music Test

Manifestacija Music Test dobila je podršku Grada Beograda, podršku naših uticajnih muzičara, kao što su: Miroslav Živanović Pile (Alisa), Miša Aleksić (Riblja čorba), Nikola Čuturilo Čutura, Vladimir Đurić Đura, Sajsi MC, Ila, kao i podršku novinara, kao što su: Aleksandar Timofejev, Vlada Janković Džet, Branko Rogošić i mnogi drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA