Uhapšen diler marihuane u Nišu!

Otkrivanje dilera droge jedan je od ciljeva sistematske policijske akcije koja se sprovodi već drugi vikend a tokom koje se vrši pretresanje sumnjivih osoba, kontrola ugostiteljskih objekata i drugih mesta u gradu koja su potencijalno mesto izvršenja krivičnih dela

  • 12

Nišlija D.M. (22) uhapšen je zbog trgovine narkoticima jer je policija u njegovom stanu pronašla 22 paketa opojne droge marihuana ukupne težine 22 grama.

D. M. je drugi diler koji je "pao"za poslednja dva dana. Zbog istog dela slobode je lišen P. S. (22) kod kojeg je prilikom pretresa otkriven hašiš.

Uhapšen diler hašiša u Nišu!

Otkrivanje dilera droge jedan je od ciljeva sistematske policijske akcije koja se sprovodi već drugi vikend a tokom koje se vrši pretresanje sumnjivih osoba, kontrola ugostiteljskih objekata i drugih mesta u gradu koja su potencijalno mesto izvršenja krivičnih dela.

Tokom sprovodjenja ove akcije ovog vikenda je legitimisano 1300 ljudi, alkotestirano 2328 vozača i kontrolisana 51 kafana.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis, Tanjug/AP Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis, Tanjug/AP

Pet pijanih vozača zadržano je na trežnjenju, jedan je uhapšen jer je za njim bila raspisana poternica a protiv dvojice su podnete krivične prijave zbog ometanja službenog lica u vršenju poslova bezbednosti jer su odbijali da se legitimišu.

Niška policija će nastaviti sa ovakvim akcijama u cilju podizanja nivoa bezbednosti u gradu.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gosmnele

    21. jun 2015 | 11:23

    22 grama a gde su ovi sa 10 kila i vise njih niko ne dira samo ovu gologuziju da imaju sta da jave

  • Mignonne

    21. jun 2015 | 11:21

    Sto ne jure ove sa heroinom, kokainom I ostalim glupostima...

  • Lerdi

    21. jun 2015 | 11:00

    Koga vi hapsite !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA