ZEMLJA MU PRED BANKROTOM, A ON SE CEREKA: Ovako Aleksis Cipras pregovara sa Merkelovom o dužničkoj krizi! (FOTO) (VIDEO)

Ono što je obeležilo susret grčkog premijera Aleksisa Ciprasa i nemačke kancelarke Angele Merkel, jeste trenutak kada su njih dvoje uhvaćeni kako se smeju. U tome je ipak prednjačio Cipras koji je pravio grimase kao da je upravo čuo najsmešniji vic u životu

  • 8
Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Sastanak ministara finansija evrozone o rešenju grčke dužničke krize završen je bez rezultata i konačnog dogovora, ali ono što je posebno zapalo za oko svetskoj javnosti jeste ponašanje premijera Grčke u Briselu.

GRČKA KLIZI U KATASTROFU: Završen razgovor Ciprasa i kreditora - dogovora NEMA!

Naime, ono što je obeležilo susret grčkog premijera Aleksisa Ciprasa i nemačke kancelarke Angele Merkel, jeste trenutak kada su njih dvoje uhvaćeni kako se smeju. U tome je ipak prednjačio Cipras koji je pravio grimase kao da je upravo čuo najsmešniji vic u životu.

Cipras je na razgovorima ponovio uslove Atine, dok je s druge strane, Merkelova navela da Nemačku niko ne može da ucenjuje.

Inače, očekivanja od pregovora nisu bila značajnija pošto je obelodanjeno da ostaju razlike između Grčke i njenih kreditora o tome kakve bi reforme ta zemlja trebalo da usvoji u zamenu za finansijsku pomoć.

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

Nemački ministar finansija Volfgang Šojble izjavio je da polaže malo nade u to da će biti postignut sporazum sa Grčkom na sastanku zvaničnika evrozone.

Grčki premijer Aleksis Cipras izjavio je uoči puta u Brisel da neki kreditori nisu prihvatili predloge Atine za odblokiranje isplate preostale finansijske pomoći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    26. jun 2015 | 16:34

    ne vidimo mi nasu muku.da li znate koliko ljudi danas nije moglo osnovne namirnice da kupi.u grckoj je pdv duplo manji nego kod nas.mante se vi grcke, svaka druga porodica kod nas je pred bankrotom.....

  • Nemampojma

    26. jun 2015 | 22:27

    Nije grčka pred bankrotom! Nego evropa boji se GREXIT-a, jer onda su oni u velikim problemima! Ha,ha,ha napred HELLAS

  • mx

    26. jun 2015 | 19:49

    Napred Grcka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA