PREGAZIO BICIKLISTU, PA POBEGAO: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo muškarca kod Šida!

Osumnjičeni je uhapšen u Novom Sadu, a protiv suvozača podneta je krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela

  • 2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su B.T. (33) iz Šida zbog postojanja osnova sumnje da je BMW-om, na delu puta između Kukujevaca i Bačinaca, u okolini Šida, usmrtio biciklistu i nakon toga pobegao sa lica mesta, saopšteno je danas iz MUP.

Postoje osnovi sumnje da je B.T, koji je osumnjičen da je sinoć usmrtio biciklistu, počinio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, saopštio je MUP.

Osumnjičeni je uhapšen u Novom Sadu, a protiv suvozača podneta je krivična prijava u redovnom postupku, zbog sumnje da je počinio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    30. jun 2015 | 00:10

    pregaziti coveka i pobeci,olos,takvu mu i kaznu treba odrediti

  • Pametnica

    30. jun 2015 | 16:07

    Uvek se pitam koliko los covek moras biti da pregazis/udaris nekoga, a onda i ako postoji sansa da prezivi, ti mu je oduzmes svojim bekstvom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA