UŽIVAJTE U SUNCU, NEĆE DUGO TRAJATI: Evo kada će oblaci i kiše ponovo prekriti Srbiju!

U Srbiji će do 7. jula, tokom čitavog perioda biti pretežno sunčano i toplije vreme

  • 0

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, ponegde sa kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, a od sredine dana na severu i zapadu očekuje se uglavnom suvo vreme sa dužim periodima sunčanog vremena.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, jutarnja temperatura vazduha kretaće se od 13 do 18, a najviša dnevna od 23 do 27 stepeni, dok će vetar biti slab i umeren severni i severozapadni.

I u Beogradu će danas biti promenljivo oblačno vreme, a ujutro i pre podne moguća je kiša ili kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Od sredine dana biće uglavnom suvo sa dužim periodima sunčanog vremena, a vetar će biti slab i umeran severni i severozapadni. Jutarnja temperatura vazduha biće oko 17, a najviša dnevna oko 26 stepeni.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 7. jula, tokom čitavog perioda biti pretežno sunčano i toplije vreme.

Samo su u sredu, uz lokalni razvoj oblačnosti, uglavnom u planinskim predelima, mogući kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Temperatura vazduha će u četvrtak i petak malo, a od subote, znatno biti iznad prosečnih vrednosti.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA