DRAMATIČNO, GOREĆE SRBIJA! MUP: U avgustu nam prete veliki požari! (VIDEO)

Ministar Nebojša Stefanović je rekao da je izuzetno važno da sve nadležne službe budu dobro organizovane kako bi sprečile eventualne štete ili ljudske žrtve

  • 10

Na drugoj redovnoj sednici Republičkog štaba za vanredne situacije, održanoj danas u Palati "Srbija", ministar unutrašnjih poslova i komandant štaba, Nebojša Stefanović, skrenuo je pažnju na mogućnost požara u avgustu i napomenuo da je neophodno preduzeti sve preventivne mere, kao i formiranje stručnih timova za zaštitu od požara u vanrednim situacijama.

Foto: MUP Foto: MUP

Kako je Stefanović istakao, izuzetno je važno je da sve nadležne službe budu dobro organizovane kako bi sprečile eventualne štete ili ljudske žrtve.

Na ovom zasedanju razmatrane su i informacije o zaraznim bolestima i zdravstvenoj ispravnosti vodovoda u vanrednim situacijama, ali i ocenjivana je spremnost vodovoda za odbranu od poplava kao i klizišta.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Sednici su prisustvovali i ministar za vanredne situacije, Velimir Ilić, ministar za rad i zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a, Predrag Marić i drugi...

Pogledajte kako je izgledao požar 2012. godine:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    2. jul 2015 | 16:20

    Nece moci dok su braca Rusi u Nisu spremni na sve moguce nepogode.

  • Zasto nisam pticica

    2. jul 2015 | 17:17

    Jel moguce ovo,da smo poceli pozare da predvidjamo i najavljujemo.....kakvom mi tehnologijom baratamo sunce tiii....

  • ZOXY39

    2. jul 2015 | 16:35

    Kako znate da ce da gori?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA