Izvadili bebi zdravo oko umesto slepog (VIDEO)

Nesrećna majka jednogodišnjeg dečaka se oseća bespomoćno i besno jer je neko njenoj bebi i porodici uništio život jednom pogrešnom operacijom

  • 8

Hirurg iz Meksika je suspendovan i trenutno je u toku istraga vezana za slučaj oslepljenja bebe, kojoj je ovaj lekar uklonio pogrešno oko na operaciji.

 

UŽAS U HRVATSKOJ: Ginekolog zaboravio iglu u mladoj trudnici, mesecima joj bila u stomaku!

 

Roditelji malog Fernanda Džonatana Valdez Ajale (1) su bili prestravljeni posle ovog užasnog incidenta i sada tuže doktore za ono što su učinili njihovom mališanu. Oni su vodili svog sina na hemoterapiju kako bi uspeli da se izbore sa strašnim tumorom na njegovom levom oku, a onda se dogodila najstrašnija lekarska greška koja im je promenila život.

 

POTRESNA ISPOVEST MAJKE: Lekari su krivi za smrt moje bebe!

 

 

Međutim, Armando Sisneroz Espinoza je tvrdio da tretmani nisu dovoljni kako bi beba ozdravila, pa je odlučio da operiše dečaka i izvadi mu oko. Ali, umesto obolelog oka, otklonio mu je potpuno funkcionalno desno oko.

 

- Doktor nam je rekao da mora da mu izvadi desno oko jer je i u njemu prepoznao tumor. Ali mi ne možemo da verujemo da je tumor mogao iznenada da se pojavi za samo nekoliko sati na zdravom oku, a da je levo bolesno oko, koje je trebalo odstraniti, još uvek tu - rekla je dečakova mama.

 

 

Hirurg im je rekao da je na taj način pokušao da spase život ovom detetu.

 

- Osećam se bespomoćno i ljuto zato što moja beba više nema funkcionalno oko i niko ne može da ga vrati, jer je to bilo njegovo jedino zdravo oko - dodala je nesrećna majka.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA