HEROIN KRILI U BUNKERIMA: Detalji hapšenja bračnog para koji je švercovao 5,6 kilograma droge!

- Oni su sve vreme tvrdili da ništa ne kriju, ali u posebno napravjenom bunkeru u vratima sa vozačeve strane pronađeno je 11 paketa sa ukupno 5,6 kilograma droge - kaže izvor iz istrage

  • 7

Dalibor R. (42) i njegova supruga Mirjana (43) iz Kovina uhvaćeni su na graničnom prelazu Trbušnica prilikom pokušaja da iz Srbije 5,6 kilograma heroina. Droga je bila sakrivena u specijalnim bunkerima u njihovom "reno kliju".

 

Ovaj bračni par je dugo bio pod prismotrom i prilikom pokušaja da pređu u BiH granični policajci su ih izdvojili sa strane i odmah je počeo pretres automobila.

 

IMALI KOD SEBE 5,5 KILOGRAMA HEROINA: Uhapšen bračni par na granici s Bosnom!

 

- Oni su sve vreme tvrdili da ništa ne kriju, ali u posebno napravljenom bunkeru u vratima sa vozačeve strane pronađeno je 11 paketa sa ukupno 5,6 kilograma droge. Privedeni su i saslušani u policiji, a određeno im je zadržavanje do 48 sati - kaže izvor iz policije za "Informer".

 

Ovo je jedna od najvećih individualnih zaplena heroina na teritoriji Srbije. Sumnja se da je bračni par deo veće organizovane kriminalne narko-grupe koja prodaje narkotike po celoj zemlji.

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis, Tanjug/AP

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis, Tanjug/AP

 

Celu ovu akciju sprovela je Služba za borbu protiv organizovanog kriminala.

 

- Predmet je preuzelo Tužilaštvo za organizovani kriminal, a radi se i na identifikaciji ostalih članove ove kriminalne grupe - navode u MUP -u.

 

Ovaj bračni par ima dvoje dece, ćerku od 18 i sina od 9 godina.

 

Njihove komšije imaju podeljena mišljenja po pitanju ovog bračnog para.

 

Foto-ilustarcija: Tanjug/MUP

Foto-ilustarcija: Tanjug/MUP

 

Jedni tvrde da im je bilo sumnjivo što imaju mnogo novca, dok drugi kažu da žive skromno.

 

- Koliko znam, Dalibor i Mirjana su ranije držali nekoliko butika u Kovinu i jednu radnju za prodaju polovnih stvari u Novom Sadu. Uzeli su neki preduzetnički kredit. Međutim, biznis je pukao i ostali su bez posla i u velikim dugovima. Čak su i hranu uzimali "na crtu" u prodavnici - kaže komšija i dodaje:

 

- Ali posle izvesnog vremena izgledalo je kao da su opet "stali na noge". Kupili su nov auto, sredili kuću. Naravno, niko od komšija nije znao čime se  bave. Evo, jutros sam saznao da su uhapšeni zbog droge.

 

Foto-ilustracija: Tanjug/MUP

Foto-ilustracija: Tanjug/MUP

 

Drugi komšija kaže da je uveren da oni nisu narko-dileri.

 

- Oni žive skromno sa decom. Da su imali para od droge, bar bi fasadu na kući završili. Ako su i prevozili heroin, mora da su iz očaja pristali, neko ih je sto posto "navukao" - kaže komšija.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    8. jul 2015 | 08:38

    Niko ih nije navukao hteli su lagodan zivot a to i rizik povlaci

  • Александар Џунић

    8. jul 2015 | 02:41

    У ери дронова, ови кретени трпају дрогу у бункер. Дефинитивно екипа цариника и полиције је у дилу са мафијом, која не дозвољава ситним рибицама да се самостално сналазе на тржишту.

  • Klaus

    8. jul 2015 | 07:09

    Sto nisu iz ocaja sejali kronpir

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA