DODIK: Napad na Vučića je napad na SRPSKI narod! (VIDEO)

Dodik je u izjavi za Radio RS rekao da ovaj napad govori o tome koliko su Bošnjaci politizovali ovaj skup što je bio i osnovni razlog da se drugi predstavnici Srba na njemu ne pojave

  • 9

Napad na premijera Srbije Aleksandra Vučić napad je na srpski narod i na dobru nameru i volju za pomirenje između naroda, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik povodom kamenovanja srpskog premijera na komemoraciji u Potočarima.

SRAMOTNO: Pogledajte momenat kad su premijera pogodili flašom u leđa (VIDEO)

Dodik je u izjavi za Radio RS rekao da ovaj napad govori o tome koliko su Bošnjaci politizovali ovaj skup što je bio i osnovni razlog da se drugi predstavnici Srba na njemu ne pojave.

HAOS U SREBRENICI: Napadnut Aleksandar Vučić! (FOTO) (VIDEO)

- Očigledno je da se recimo u Srebrenici nikada nije pojavio Alija Izetbegović jer se bojao kamenovanja. Bošnjaci su dobru nameru Vučića zloupotrebili, nisu je poštovali ni dočekali na pravi način - rekao je Dodik.

NAPADAČ NA VUČIĆA IMAO AKREDITACIJU?! Policija ga uhapsila dok je GAĐAO PREMIJERA (FOTO) (VIDEO)

- Žao mi je što se to desilo jer Vučić to nije zaslužio, a ja mu izražavam zahvalnost na dobroj nameri za srpski narod - kaže predsednik Srpske.

NAJNOVIJI SNIMAK NAPADA NA VUČIĆA: Evo kako su Bošnjaci KAMENOM U GLAVU pogodili srpskog premijera! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Napad na premijera Srbije govori o tome da je BiH duboko podeljeno društvo, a da je Srebrenica i politizovana i komercijalizovana, zakLjučio je Dodik u izjavi za Radio Republike Srpske.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Role

    11. jul 2015 | 18:45

    Huligani iz novog pazara, dosli na izlet, mozda i planski da sabotiraju ceremoniju, nisu svjesni kako se osjecaju oni koji su kopali svoje voljene

  • Zoran

    12. jul 2015 | 01:17

    Referendum Srpska spoji se sa Srbijom nista drugo !

  • Nikola

    11. jul 2015 | 17:26

    Tačno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA