NAPADNUTI SRBI NA KOSOVU: Pucano na TRI SRPSKE porodice kod Peći!

Tri porodice iz Brestovika juče po tradiciji otišle su na planinu da prošetaju i roštiljaju ali ih je posle podne napala nepoznata grupa ljudi

  • 15

Nepoznate osobe pucale su na tri srpske porodice iz Brestovika kod Peći dok su boravili na planini iznad sela, ali povređenih na sreću nije bilo, javio je danas Radio Kim iz Čaglavice.

Zbog ove SVETE ZEMLJE Srbi i Crnogorci kreću u rat do ISTREBLJENJA protiv Albanaca! (MAPA)

Taj radio je preneo izjavu Slađane Miletić, čija deca i muž su bili na izletu, da su tri porodice iz Brestovika uključujući i njenu, juče po tradiciji otišle na planinu da prošetaju i roštiljaju ali ih je posle podne napala nepoznata grupa ljudi.

- Negde oko 16 sati napali su ih, pucali iz puškomitraljeza jedno desetak puta rafalno. Deca su se dočepala šume i bežala oko 20 kilometara kroz šumu i reku. Oko 21 sat su stigli kući. Najgore je što gore nema mreže da se pozove pomoć Kfora ili policije - kazala je ona.

Foto-ilustracija: AP/Tanjug Foto-ilustracija: AP/Tanjug

Miletićeva je dodala da niko nije povređen i da je slučaj prijavljen policiji.

Ona je objasnila i da u poslednjih 20 dana primećuje nešto čudno kada ode u Peć, jer se, kako je ispričala, radnici u kafićima i prodavnicama ponašaju uzdržano.

- Brinem, nisam spavala celu noć, to je jako blizu, nismo dosad imali nikakav problem - rekla je Slađana Miletić.

Miletićeva se sa suprugom Midragom Dešićem i četvoro dece vratila 2004. u Brestovik i do sada, kako je kazala, nisu imali ovako ozbiljne incidente.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slikar

    13. jul 2015 | 19:35

    Nikada u Evropu jer oni ovo sve dopustaju da se radi sa Srpskim narodom! Takodje kao I u Bosni i u Hrvackoj....

  • Aleksandar111

    13. jul 2015 | 19:28

    Nesto se sprema.

  • Kosovo je Srbija

    13. jul 2015 | 20:22

    Na Srpskoj Pokrajini Kosovo potrebna je Srpska Vojska i Srpska Policija da zastiti Srbe i ostale ne-Albance od Albanskog genocida. Kosovo je Srbija. Kosovo je uvek bilo i uvek ce biti deo Srbije i Srpska Pokrajina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA