MONSTRUOZNI ZLOČIN U VALJEVU: Godinama silovao mladića ometenog u razvoju

- Na njegovom donjem vešu majka je videla tragove krvi. Mladić u početku ništa nije hteo da prizna, ali joj je kasnije otkrio da ga komšija seksualno iskorišćava već pune dve godine - kaže izvor blizak ovom slučaju

  • 29

Valjevska policija uhapsila je Lj. B. (37) zbog sumnje da je dve godine silovao svog komšiju, dvadesetdvogodišnjeg mladića koji je ometen u razvoju.

Za silovanje se saznalo kada je majka nesrećnog mladića pronašla tragove krvi na njegovom donjem vešu. Nakon toga mladić je priznao na šta ga je sve terao stariji komšija, piše Informer.

Mladić je često posećivao komšiju ali se od njega uvek vraćao unemiren i hvatali su ga napadi panike. Kako je majci ponašanje sina bilo sumnjivo, nakon poslednje posete komšiji je za sinom uletela u kupatilo.

- Na njegovom donjem vešu videla je tragove krvi. Mladić u početku ništa nije hteo da prizna. Međutim, kasnije je otkrio majci da ga komšija seksualno iskorišćava već pune dve godine - kaže izvor "Informera".

Lj. B. je uhapšen nakon što ga je mladićeva majka prijavila policiji. Takođe, on je negirao optužbe i tvrdi da je mladić izmislio celu priču.

- Ipak, uzeti su DNK uzorci sa garderobe oštećenog mladića i poslati su u nadležnu instituciju u Beogradu. To je neophodno da bi se utvrdilo da li je reč o silovanju ili o nekom težem krivičnom delu - kaže izvor.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    18. jul 2015 | 00:45

    Jadan decko :-(

  • Gorgeous

    18. jul 2015 | 11:36

    Jezivo. Jadan momak. Ne razumem deo u kome kaže UVEK SE VRAĆAO uznemiren. Zašto majka nije to proverila ranije? Meni kad bi dete prvi put došlo uznemireno morala bih da saznam ZAŠTO????? Dve godine!!!! Da ne bude zabune nije majka kriva ali je mogla ranije sprečiti užas kroz koji joj je prolazilo dete. Monstruma na stub srama sa slikom i punim imenom. Sud mora da počne da radi svoje kako treba

  • MarinaC

    18. jul 2015 | 08:31

    Kako majka nije primetila 2 godine da ima takvog komsiju, kakav bolesnik, idiot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA