SRBI, POKAŽITE SE: Sastavite IDEALNU ŽENU za 70 dinara!

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavila se grupa na kojoj su muškarci mogli da sastavljaju idealnu ženu. Bilo je potrebno samo 70 dinara da igra počne...

  • 12

Dragi naši muškarci, da li ste ikada imali prilike da stavljate pare na određene delove ženskog tela koji su vam prioriteti?

Nedavno je jedna grupa na društvenoj mreži Fejsbuk došla upravo na ovu ideju...

Naime, na ovoj stranici su postavljeni svi ženski aduti i atributi na koje muškarci "otkidaju" i predložen je budžet od samo 70 dinara!

Sa tih 70 dinara učesnici ove igre mogli su da sastavljaju idealnu ženu.

A evo i kako... Više novca stavljali su na stvari koje su im bitne, a manje na ono što im je manje ili uopšte nije bitno.

Cilj je, pretpostavljate, bio da se utvrdi koje su to stvari na koje muškarci najviše polažu računa kada je žena u pitanju i čemu ne mogu da odole. 

Stavljena je lista od 17 prioriteta, a na priloženoj fotografiji pogledajte koji su i kako su rangirani prema mišljenju muškaraca.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Iz priloženog se vidi da su muškarci najviše novca (čak 30 dinara) davali na dobar fizički izgled, a onda i na činjenicu da žena zna da vozi i da joj ne smeta kada njen dragi gleda utakmice.

Nešto manje bitno, ali opet značajno (vredi 20 dinara) bilo im je da ne zvoca, ima dobro dupe, naravno da je dobra u krevetu i zabavna. Poželjno je, verovali ili ne, i da bude dete bogatih.

I na kraju, prema rezultatima, najmanje je bitno da bude pametna, ne mora da zna da kuva, svejedno je da li je plavuša ili crnka, čak ni dobre "petice" nisu prioritet. Na sve ovo odlazi 10 dinara.

Foto-ilustracija: Profimedia, Facebook/Društvena Dinamika U Službi Zavođenja Foto-ilustracija: Profimedia, Facebook/Društvena Dinamika U Službi Zavođenja

Prema onome što smo zaključili iz priloženog, napravili smo i kratku priču o IDEALNOJ ŽENI:

Bitno je da dobro izgleda, i da je dobra u krevetu, jer bez toga ne može dalje. Takođe je bitno da zna da vozi, da može sama da se transportuje gde želi kada njen dragi sa društvom gleda utakmicu ili zaglavi u kafani sa drugarima do kasno.

Nikako ne sme da zvoca i pravi ljubomorne scene, jer to užasava svakog muškarca.

Nebitno je i da li je plavuša ili crnka, bitno da ima dobro dupe i da je lepa u licu.

Ne mora previše da razmišlja i da bude pametna, bitno je mu veruje svaku reč i da nije dosadna. Muškarce odbijaju žene gnjavatori.

Toliko!

Pa, recite posle da su muškarci zahtevni...

(I. Lazić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA