PALA ANGELA MERKEL! Nemačka na nogama, kancelarka na podu!

Angela Merkel, kancelarka Nemačke, imala je nezgodu

  • 22

Nemačka kancelarka Angela Merkel doživela je nezgodu u pauzi Vagnerove opere "Tristan i Izolda" na festivalu posvećenom njemu u čast u nemačkom gradu Bajrojtu. Pod još ne sasvim jasnim okolnostima kancelarka je završila na podu restorana.

Tabloid Bild je prvo izveštavao da se onesvestila, ali su njeni saradnici to demantovali, doduše bez dodatnih objašnjenja. Ipak, prema nezvaničnim informacijama koje kruže, a koje je prenela i ugledna agencija AFP, izgleda da se stolica na kojoj je Merkelova sedela, polomila. Kancelarka je pala na pod i završila pod stolom. Međutim, brzo je ustala, a osoblje je nakon kraće konfuzije donelo novu stolicu.

Zasad nema informacija da li je Merkelova, koju je magazin Forbes nedavno ponovno proglasio najmoćnijom ženom sveta, pretrpela povrede. Kancelarka je na odlasku novinarima samo kratko rekla da joj se svidela predstava, dok padanje sa stolice nije pomenula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA