VELIKA AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Zaplenjena luksuzna vozila za kojima je raspisana Interpolova potraga!

Akcija je trajala od 24. do 26. jula i obuhvatila je više punktova u Beogradu

  • 5

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova oduzeli su tri vozila za kojima je raspisana Interpolova potraga, zbog sumnje da broj šasije nije originalan i zbog upravljanja vozilom bez pravnog osnova.

OVO JE 13 NAJTRAŽENIJIH U SRBIJI! Evo ko je sve na Interpolovoj poternici!

Policijski službenici su, u okviru akcije suzbijanja krivičnih dela u vezi sa motornim vozilima i sprečavanja krijumčarenja kradenih i utajenih vozila visoke klase, oduzeli "jaguar" nemačkih registarskih tablica, "BMW" italijanskih registarskih tablica i "opel vektru" francuskih oznaka.

Na automobilu marke "BMW" podaci broja šasije nisu se slagali sa podacima na kontrolnim nalepnicama, a "opel vektrom" upravljalo je lice bez pravnog osnova.

U okviru ove akcije, policijski službenici su kontrolisali i prateću dokumentaciju za vozila, kao i originalnost oznaka šasije.

Akcija je trajala od 24. do 26. jula 2015. godine i obuhvatila je više punktova u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    27. jul 2015 | 15:38

    Kada bi se oduzimala nelegalna vozila sa domacim tablicama, pola luksuznog voznog parka bi bilo zaplenjeno. Medjutim oni zaplenjuju automobile od sirotinje, koji su prekucani pre 15 godina i to sadasnji vlasnici i ne znaju, a nove niko ne sme ni da pipne. Niti sme pauk da ih nosi, niti policija sme da im pise kazne, a o oduzimanju suvisno i govoriti.

  • Mira

    27. jul 2015 | 14:47

    Eeee, sta bi sve jos nasla policija da osim parkinga malo akcija i po samim splavovima...

  • Zora

    27. jul 2015 | 19:50

    E a kada bi bolje organizovali saltersku sluzbu za izdavanje pasosa i licnih karata gde cekaju obicni gradjani bez veze u mupu bili bismo im zahvalni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA