DRUGU BRUTALNO PREBIO MAJKU, PA JE SILOVAO NA DEČIJEM ROĐENDANU: Jezivi detalji STRAVIČNOG ZLOČINA!

R. V. (41) uhapšen je zbog sumnje da jeu Zemun Polju silovao Ljubicu U. (62), majku svog bliskog prijatelja Predraga U

  • 9

R. V. (41) uhapšen je zbog sumnje da je u Zemun Polju silovao Ljubicu U. (62), majku svog bliskog prijatelja Predraga U. Ovo se sve, navodno, dogodilo u noći između petka i subote nakon proslave rođendana Ljubičine unuke.

 

Kako prenosi Informer, R. V. je navodno pod dejstvom alkohola upao u sobu u kojoj je bila Ljubica, pretukao je i brutalno silovao, nakon čega se izvrnuo na drugi krevet i zaspao.

 

Prema saznanjima R. V. bio je preko 20 godina prijatelj sa Ljubičinim sinom Predragom, a od pre sedam meseci prešao je da živi kod njih.

 

- Bio mi je kao brat. Zajedno smo radili. Primio sam ga pod krov, hranio sam ga, a ovako mi je vratio. Majku mi je silovao - kaže Predrag U.

 

Ljubica kaže da je u petak uveče legla u krevet doksu se gosti još provodili.

 

- Bila sam umorna. Prošle godine sam ostala bez muža, pa sam imala moždani i srčani udar i morala sam ranije da odem u krevet. Iz sna me je probudilo kada sam osetila da me neko grabi za vrat. U sledećem trenutku sam osetila udarac u glavu i više se ničega ne sećam - priča Ljubica.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dava

    28. jul 2015 | 08:15

    Prijatelja se cuvaj neprijatelja ne.

  • N.N.

    28. jul 2015 | 13:22

    Opet silovatelj i njegovi motivi, nagoni...bolest. Ni mini suknje, ni pijane žrtve, ni sama devojka noću na ulici, ni provokativnog ponašanja... Dovoljan je samo silovatelj, izopačen um. Svi kada okrivljuju žrtvu greše. Ova starija žena silovana je u svojoj kući. Ima li sigurnijeg mesta od kuće??

  • vuk

    28. jul 2015 | 09:11

    Posle kazu zapad I gejevi nastrani!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA