PRIZNAO DA JE UPUCAO MUŠKARCA I DVE ŽENE: Osumnjičenom za ubistvo iz 2000. određen pritvor!

Prema informacijama iz istrage on je priznao da je 12. maja 2000. godine ušao u prostorije firme "Bejz internešnal" na Novom Beogradu i iz vatrenog oružja ubio Nenada Buknica (41), njegovu suprugu Pinalopi Ppanaku (39) i sekretaricu firme Slađanu Jeftić (28)

  • 1

Borisu Stevanoviću (38), koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio trostruko ubistvo koje se dogodilo pre 15 godina u Beogradu, Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva, mogućeg uticaja na svedoke, ali i da ne bi ponovio krivično delo.

POLICIJA REŠILA UBISTVO KOJE JE 2000. POTRESLO SRBIJU: Osumnjičeni uhapšen posle 15 godina!

Stevanović, kog je policija juče uhapsila, danas je saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Prema informacijama iz istrage on je priznao da je 12. maja 2000. godine ušao u prostorije firme "Bejz internešnal" na Novom Beogradu i iz vatrenog oružja ubio Nenada Buknica (41), njegovu suprugu Pinalopi Ppanaku (39) i sekretaricu firme Slađanu Jeftić (28).

Stevanović, koji je uhapšen posle 15 godina, kako se sumnja, nije ulazio unutra već je s vrata prvo pucao u sekretaricu koja je sedela za stolom, a potom u supružnike.

Stevanović je prema izjavama izvora upućenih u istragu nekada radio u policiji, a 2006. je bio osuđen na dugogodišnju robiju zbog učešća u razbojništvima i tu kaznu je odslužio.

Kako Telegraf saznaje osumnjičeni za trostruko ubistvo na Novom Beogradu koje se dogodilo 12.5.2000. godine svojevremeno je radio kao pripadnik JSO i PTJ, ali je isteran iz policijiske službe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA