RAZREŠEN: Smenjen direktor Kliničkog centra Miljko Ristić!

Odlukom Vlade dosadašnji direktor KCS Miljko Ristić prelazi na mesto glavnog koordinatora za transplantaciju srca i kardiohirurgiju za Beograd, Niš i Kragujevac

  • 0
Prof. dr Miljko Ristić

Foto: Marko Todorović

Vlada Srbije odlučila je danas da Miljko Ristić više nije direktor Kliničkog centra Srbijea na njegovo mesto došao je dosadašnji direktor Urgentnog centra KCS Milika Ašanin.

 

Odlukom Vlade dosadašnji direktor KCS Miljko Ristić prelazi na mesto glavnog koordinatora za transplantaciju srca i kardiohirurgiju za Beograd, Niš, Kragujevac i Niš.

 

KAKO SADA DA ŽIVIM? Ovo su najčešća pitanja obolelih od raka!

 

Ministarstvo zdravlja se zahvalilo Ristiću na svemu što je do sada učinio kao direktor najprestižnije zdravstvene ustanove u Srbiji i na uspešno sprovedenim planovima i programima, koji su realizovani u proteklom periodu.

 

- Očekujemo da će profesor Ristić, kao vrhunski stručnjak, svojim iskustvom i znanjem na novom mestu pružiti veliki doprinos unapređenju zahtevne oblasti i doprineti podizanju transplantacije na viši nivo u Srbiji - stoji u saopštenju.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA