Monstrum je besomučno udarao svoju MAJKU pesnicama dok se nije UGUŠILA u sopstvenoj krvi! (FOTO)

Pijani sin (50) iz Izvora kod Paraćina, majku Milju tukao je do smrti zato što ga je zvala da se vrati iz kafane na ručak. Monstrum u pritvoru čeka početak suđenja

  • 11

Veće Višeg suda u Jagodini potvrdilo je optužnicu protiv Mlađe Đurića (50) iz Izvora kod Paraćina zbog toga što je 18. aprila oko 13 sati u svojoj kući lišio života majku Milju Todorović (85).

UDARAO SAM MAJKU DOK JOJ KRV NIJE PREKRILA OČI: Ispovest monstruma iz Paraćina

U optužnici se navodi da joj je zadao više udaraca rukama u glavu i lice, što je dovelo do intenzivnog krvarenja, a smrt je nastupila kao posledica gušenja sopstvenom krvi!

Zamenik višeg tužioca Miomir Vasić, kaže da je Đurić optužen za teško ubistvo izvršeno na bezobziran način i da u pritvoru čeka početak suđenja. Za to krivično delo zaprećena je kazna do 40 godina zatvora.

Istraga je okončana 21. jula, a okrivljeni je priznao zločin, izjavivši da je bio pijan i besan što ga je majka navodno stalno kontrolisala.

Foto: Promo/Ubijena majka i sin dok je bio mali Foto: Promo/Ubijena majka i sin dok je bio mali

Starica ga je tog jutra poslala po hleb, a on je celo pre podne proveo u kafani, gde je sa drugom popio čak litar rakije. Kad se oko 13 sati vratio kući, iznerviran time što ga je majka zvala i dolazila do kafane, još sa vrata ju je gađao hlebom. Besomučno ju je zatim udarao pesnicama dok ga ruke nisu zabolele, polomio joj nosnu kost i vilicu, a zatim napustio kuću i prespavao u vikendici.

Foto: Promo Foto: Promo

Kad se sutradan otreznio i video šta je uradio, sin se sam prijavio policiji. Istražni organi zetekli su u trošnoj kući bez vode i kupatila stravičan prizor: mrtva starica ležala je okrvavljena u krevetu u lokvi krvi.

Mlađa Đurić je odmah uhapšen i nedvano mu je produžen pritvor.

Od sada pratite Telegraf preko Vajbera!

(Z.R.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R3hab

    21. avgust 2015 | 20:46

    Ona ti je zivot dala MONSTRUME!!!

  • nena

    21. avgust 2015 | 21:27

    ima li dalje!!zivot mu je podarila! ja sam bez svoje odrasla jer je otisla,ali ovako kada cujem nesto, prosto poludim, moze da je udari,nos i vilicu da joj polomi, a nije mogao bolji zivot da joj priusti vec je pustio da u bedi zivi i na najbedniji nacin okonca zivot! skote bolesni,zatvor bela dana da ne vidis!

  • Nebitan

    21. avgust 2015 | 20:41

    Da li je normalno to da mator konj zivi ceo zivot pored majke i da ga ona izrzava... a nezadovoljstvo zivotom i retardiran mozak ga je naterao da ovako nesto uradi.. vidi se u pogledu da je tupson..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA