MISTERIJA ČETVRTOG OTMIČARA MALE MAŠE: Nova senzacionalna saznanja o otmici veka

"Znam i tvrdim da je u otmicu upletena još jedna osoba! Moja ćerka i bivša žena nisu nikakvi banditi i krijumčari dece, već obične izmanipulisane budale" - kazao je bivši muž otmičarke

  • 9

Francuz Mišel E. bivši suprug i otac dve osumnjičene Francuskinje za otmicu dvogodišnje Maše Prenković, tvrdi da zna istinu o celom slučaju, i da je u njega upletena još jedna osoba, ali po savetu advokata koje je angažovao u Beogradu nije hteo da otkrije sve detalje i saznanja do kojih je došao proteklih meseci, u interesu istrage, piše Blic.

EVO KAKO SMO OTELI SRPSKU DEVOJČICU: Francuskinja ispričala jezive detalje slučaja koji je potresao Srbiju

Prema njegovim rečima, to će učiniti kada beogradsko Tužilaštvo za organizovani kriminal podigne optužnicu, što bi trebalo da se dogodi do 13. septembra, kada ističe zakonski šestomesečni rok.

- Znam i tvrdim da je u otmicu upletena još jedna osoba! Moja ćerka i bivša žena nisu članovi nikakvog organizovanog lanca trgovine decom. Sa Sandrin Gorin sam bio u braku dve decenije, a Emilin Kristen je pod mojim krovom živela do svoje devetnaeste godine, zbog čega odgovorno tvrdim da one nisu sposobne za otmicu deteta. Sandrinin novi muž Sebastijan Branši je sigurno mozak te operacije, što su i njih dve rekle srpskoj policiji. One nisu nikakvi banditi i krijumčari dece, već obične izmanipulisane budale - kazao je za “Blic” Mišel.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

MAŠU OTELI PO NALOGU KRIMINALNOG KLANA? Hteli da je prodaju u dogovoru s trgovcima ljudima!

Advokatska kancelarija Borović, koja odnedavno zastupa uhapšene Francuskinje, takođe je bila uzdržana u komentarisanju čitavog slučaja.

- Nakon podizanja optužnice moći ćemo sa više informacija da istupimo u javnosti. Naše klijentkinje su u teškom psihičkom stanju, posećivali su ih i psihijatri. Od hapšenja se nisu nijednom videle ni komunicirale, kao ni sa trećim uhapšenim Francuzom, što dodatno utiče na njihovo loše psihičko stanje - kazala je za “Blic” advokat Irina Borović.

Maša Prenković oteta je iz naručja majke u podne 13. marta u naselju Braće Jerković, a troje Francuza uhapšeno je posle dva sata na autoputu kod Sremske Mitrovice, dok je dete vraćeno roditeljima. Potera je trajala dva sata, a BMW francuskih državljana zaustavljen je kod naplatne rampe Šimanovci.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • prorok

    28. avgust 2015 | 13:54

    STA PRIČA OVAJ COVEK???TO SU ODRASLE OSOBE I NEMOGU BITI IZMANIPULISANE!!KLASICNA TRGOVINA DECOM!!!!!OTMICARI MORAJU DA BUDU ADEKVATNO KAŽNJENI !!!!!!!!

  • Bez cenzure...

    28. avgust 2015 | 14:34

    kazna za otmicare i pravda za roditelje otete devojcice!!!

  • Kure

    28. avgust 2015 | 14:55

    Maksimalna kazna za sve i za advokata sto ih brani !!! Reej iz ruku oteli dete majci pa sva sreca sto su dete nasli inace haos!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA