ON POMAŽE KURDIMA DA UBIJU DŽIHADISTE: Napustio je svoju porodicu, stavio masku i krenuo U RAT

- Tužno je što ostavljam svoju porodicu, ali o tome sam razmišljao već duže vreme. Mislim da postupam ispravno - rekao je Tim

  • 8

Tim Loks (38) iz Velike Britanije je bivši uspešni građevinar koji je napustio svoju firmu i posao kako bi pomogao iračkim državljanima u borbi portiv sve opasnije Islamske države.

DŽIHADISTI SE VRATILI KUĆI: Njih 800 čeka znak za terorističke napade po Evropi!

On je na Tviter profilu okačio sliku na kojoj u rukama drži pušku, a preko lica ima masku. Na taj način on je pokazao da je spreman da se pridruži pogođenom stanovništvu Iraka.

Inače, on je u februaru ove godine prodao svoju porodičnu kuću i preselio se u inostranstvo na nepoznatu lokaciju kako bi živeo zajedno sa militantskom organizacijom koja se bori na strani Iraka.

- Tužno je što ostavljam svoju porodicu, ali o tome sam razmišljao već duže vreme. Mislim da postupam ispravno - rekao je Tim.

Inače, kako se procenjuje, oko 500 Evropljana je trenutno rame uz rame sa Kurdima u Iraku i Siriji. Tu su, takođe, i borci iz Kanade i Amerike.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA